Jednak nie przylapany na walowaniu.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
* - bo pracuje w GW, żaden problem.wafi pisze:fanatyk ty sie pieklisz, a ja ci powiem ze jak dla mnie dyskusja nabrala takiego tempa bo byl idealny cel:
*z poza jakiegokolwiek srodowiska/klubu*
*nikt go za bardzo nie lubi**
*poza tym ze waluje, to poza tym umie grac***
*jest pracownikiem GW****
bo szyndler nie jest jedyna osoba, ktora waluje, za to jest chyba jedyna osoba, za ktora sie raczej nikt nie stawi i kazdy go z blotem zmiesza.*****
** - a ciekawe dlaczego, chyba nie dlatego że wałuje i nie ma z nim przyjemności gry?
*** - poza tym? Pewnie że umie grać. Ale co to za gra?
**** - Dlatego dostać powinien po łapach bardziej niż inni - ma promować warhammera, nie wałhammera.
**** - nie jest jedyny i tak, nikt się za nim nie wstawił. ale czy to właśnie nie potwierdza że coś jest na rzeczy?
Ciśnieniowcy? Tacy, co się o wszystko chcą kłócić? Jeśli tak, to jest jeszcze jedna grupa: ZamulaczeAro pisze: Taki mały podział graczy w Battlu
1) Uczciwi gracze, z którymi gra dla nas to czysta przyjemność,
2) Gracze lekko naginający zasady,
3) Ciśnieniowcy - heh zapewne niejeden z nas miał okazję zagrać chociaż raz z taką osobą,
4) Kanciarze - nazwa mówi sama za siebie...
5) 3+4 Ciśnieniowiec + Kanciarz - boże tylko się zastrzelić...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Artura w imieniu swoim i innych osób z forum, które nań powiesiły psy na podstawie relacji Tomka J. i teraz tego żałują, przepraszam. To oczywiście nie kasuje zarzutów o inne wałki i styl gry, ale w temacie przesuwania figurek na feralnym zdjęciu jest czysty.
Głupio mi trochę.
PS. Fanatyk, ponieważ obrazki w sygnaturach były mojego autorstwa i znajdowały się na moim koncie, więc podmieniłem je na - w miarę neutralny - napis "wałhammer".
PS2. Czy mi się zdaje, czy temat się wyczerpał i zasłużył na kłódkę?
Głupio mi trochę.
PS. Fanatyk, ponieważ obrazki w sygnaturach były mojego autorstwa i znajdowały się na moim koncie, więc podmieniłem je na - w miarę neutralny - napis "wałhammer".
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Hashmallum
- Mudżahedin
A Ty dalej swojeJankiel pisze:No co Ty. Przecież nie będzie gra grał niepomalowanymi.a Ty w cos grasz w ogole?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zamykać nie chcę bo potem będzie gadanie, że niewygodne tamaty zamykamy.Tomash pisze:...
Ja tam swoje słowa podtrzymuję i dalej uważam, że jest rzeczą chorą, że wszyscy wiedzą, że ktośtam wałuje i nic się z tym nie robi, a historie o niesłusznym oskarżeniu kogoś można sobie wsadzić między bajki. Smród, który się za kimś ciagnie nie bierze się z powietrza, czy wszechobecnego układu spiskowców i agantów obcych państw.
A co do mojego uprzedzenia względem AS to mam ku temu swoje własne powody nie związane z historią feralnego zdjęcia.
A licky boom boom down!!!
Raczej nie, pomijając już temat ASa powinno zostać coś zrobione w sprawie oszustw, przekrętów na turniejach itp spraw. W sumie dzięki temu nieszczęśliwemu zdjęciu poruszono kwestię o której mało kto mówił a jak już mówiono to w swoim gronie i tyle.Tomash pisze:PS2. Czy mi się zdaje, czy temat się wyczerpał i zasłużył na kłódkę?
Moim zdaniem powinno się wprowadzić ostrzeżenia, myślałem nad kartkami (żółta i czerwona), które byłyby widoczne w rankingu. Jednak żeby nie odchodzić od Battla można takiej osobie zamiast kartki wrzucić Ikonkę "MISFIRE" i każdy wiedziałby, że trzeba zwrócić uwagę na taką osobę podczas grania.
Ja osobiście głupio czułbym się gdybym miał przy moim ID info, które świadczyłoby iż oszukiwałem lub zrobiłem coś nie fair.
W ciągu całej Ligi można dostać tylko jedne ostrzeżenie kolejne to BAN na Mastery tak jak pisałem wcześniej.
Oczywiście to tylko moja wizja no ale coś trzeba zrobić, żeby gra była dla nas przyjemnością a nie udręką z przeciwnikiem.
temat jest potrzebny i niech dot. kazdego, kto na to zasluguje - bez wyjatkow, ale trzeba uruchomic nowy temat dot. walkarzy w ogole. watek zw. ze zdjeciem wywalic do Smietnika - nie widze sensu, aby w sumie wstydliwa sprawa wisiala ku uciesze tych, ktorzy w przyszlosci zasila BP...Tomash pisze:PS2. Czy mi się zdaje, czy temat się wyczerpał i zasłużył na kłódkę?
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nie ma tak dobrze, że zamiatamy i zapominamy o wszystkim.Szaman pisze:temat jest potrzebny i niech dot. kazdego, kto na to zasluguje - bez wyjatkow, ale trzeba uruchomic nowy temat dot. walkarzy w ogole. watek zw. ze zdjeciem wywalic do Smietnika - nie widze sensu, aby w sumie wstydliwa sprawa wisiala ku uciesze tych, ktorzy w przyszlosci zasila BP...Tomash pisze:PS2. Czy mi się zdaje, czy temat się wyczerpał i zasłużył na kłódkę?
Za wszystko sie płaci.
Za błędy też.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
i tak kazdy moze zmienic swojego posta, aby sie oczyscic, ale coz... to byla tylko propozycja. to nie za mna bedzie sie smrod ciagnal.Jedy Knight pisze:Nie ma tak dobrze, że zamiatamy i zapominamy o wszystkim.Szaman pisze:temat jest potrzebny i niech dot. kazdego, kto na to zasluguje - bez wyjatkow, ale trzeba uruchomic nowy temat dot. walkarzy w ogole. watek zw. ze zdjeciem wywalic do Smietnika - nie widze sensu, aby w sumie wstydliwa sprawa wisiala ku uciesze tych, ktorzy w przyszlosci zasila BP...Tomash pisze:PS2. Czy mi się zdaje, czy temat się wyczerpał i zasłużył na kłódkę?
Za wszystko sie płaci.
Za błędy też.
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
To czy zdjecie te jest prawdziwe, czy nie malo mnie interesuje - na wlasne oczy zobaczylem i na mnie przetestowano, ze Arturek "podkreca" zasady i gra nieuczciwie - czyt. stwarza zasady dogodne dla jego interpretacji.
Czyli:
niewlasciwe zdjecie dla wlasciwego czlowieka.
Podcieranie sie podrecznikiem wmawiajac jakas zasade, mowiac - tak jest sam sprawdz - jest tej osoby warte.
Rozumiem jak ktos zaczyna, przygode z warhammer fantasy battle - jest to jego 20-30 bitwa ok.
Jednak sadze, ze sa granice przyzwoitosci
, przy ktorych bedac swiadkiem (u nas jeszcze slawna bitwe staruchy pamietaja).
A zreszta <macha reka> 20-0 moge mu oddac niech sie nacieszy, ze jest ze mna w stanie "wygrac", figurki niech sobie wsadzi w...
Jesli czytaja to jacys milosnicy ASa - no offence djud, nie bede sie rozpisywal dalej![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Czyli:
niewlasciwe zdjecie dla wlasciwego czlowieka.
Podcieranie sie podrecznikiem wmawiajac jakas zasade, mowiac - tak jest sam sprawdz - jest tej osoby warte.
Rozumiem jak ktos zaczyna, przygode z warhammer fantasy battle - jest to jego 20-30 bitwa ok.
Jednak sadze, ze sa granice przyzwoitosci
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
A zreszta <macha reka> 20-0 moge mu oddac niech sie nacieszy, ze jest ze mna w stanie "wygrac", figurki niech sobie wsadzi w...
Jesli czytaja to jacys milosnicy ASa - no offence djud, nie bede sie rozpisywal dalej
Widać, że post był edytowany. W razie wątpliwości nasza firma hostingowa udostępnia codzienne backupy bazy danych.Szaman pisze:i tak kazdy moze zmienic swojego posta, aby sie oczyscic, ale coz... to byla tylko propozycja. to nie za mna bedzie sie smrod ciagnal.
A co do ciągnięcia smrodu za kimś - niech podniesie rękę kto zaprosił ASa na jakiś swój turniej?
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
nie do konca o to mi chodzilo, ale niewazne...Tomash pisze:Widać, że post był edytowany. W razie wątpliwości nasza firma hostingowa udostępnia codzienne backupy bazy danych.Szaman pisze:i tak kazdy moze zmienic swojego posta, aby sie oczyscic, ale coz... to byla tylko propozycja. to nie za mna bedzie sie smrod ciagnal.
a co? zbanujemy go? czy od razu spalimy na stosie?Tomash pisze:A co do ciągnięcia smrodu za kimś - niech podniesie rękę kto zaprosił ASa na jakiś swój turniej?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Jak rozumiem, są tylko dwie opcje: zapraszać lub banować?
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Nie, Szamanku. Ty to powiedziałeś, komentując zaproszenie ASa na turniej, cytuję, "zbanujemy go? czy od razu spalimy na stosie?".
on o tym wie, nawet mu to raz wygarnołem jak graliśmy to się tylko zmieszał i powiedział, że mozemy przestać grać, jednakze bardzo łagodnym i miłym głosem
.
Kurcze, on były naprawde spoko bo widać, że gośc ma zapał tylko gdyby nie to o czym włąsnie piszemy...
Kurcze, on były naprawde spoko bo widać, że gośc ma zapał tylko gdyby nie to o czym włąsnie piszemy...
hehe, taki swój jeszcze pościk se wyciągne...raf pisze:Jako niepoprawny idealista wierzący we wrodzoną dobroć ludzi ciągle mam nadzieję, że komuś się fotki pomyliły, i przedmiotowe zdjęcie przedstawia Asa przesuwającego swoje figsy...Kołata pisze:Raf, jak to się potwierdzą?