Kohortex: Reaktywacja - 5.03.2011 - Bydgoszcz
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Re: Kohortex: Reaktywacja - 5.03.2011 - Bydgoszcz
Problem- nie wiedzę tych wyników
Imperium na 2 czolgach jest takie slaaaaaaaaaabe
(no nie odpuszcze troche powkurzania Piotra 
Gratki dla naszych, ze nie dali sie najezdzcom
Ksieciunio moj skineczku, slannowie zaczynaja powoli widziec w Tobie potencjal... Jeszcze kilka lat i moze bedzie awans

Gratki dla naszych, ze nie dali sie najezdzcom

Ksieciunio moj skineczku, slannowie zaczynaja powoli widziec w Tobie potencjal... Jeszcze kilka lat i moze bedzie awans

Oczywiście, że jest słabe. Nie tak tragicznie beznadziejne, jak na zasady Euro, ale nadal słabe.Ziemko pisze:Imperium na 2 czolgach jest takie slaaaaaaaaaabe(no nie odpuszcze troche powkurzania Piotra
![]()
Szczęście i skill, Ziemuś, szczęście i skill...

A przy okazji - w drugiej bitwie moje straty były następujące: 2 czołgi i pegazista. Aż przykro było patrzeć, co robi elfi arcymag z książką przy pomocy brzytwy...
Wiesz co - ja doszedlem do wniosku o co chodzi - ty chyba nam tetryczejesz troche i szukasz powodu do narzekania, nawet jesli powodu nie ma 
Zawsze masz swoja brete w zanadrzu
Zgodze sie, ze na Euro imperium jest srednie tak samo jak bylo w 7ed na euro srednie - ale wybacz - slabe to sa ogry.

Zawsze masz swoja brete w zanadrzu

Zgodze sie, ze na Euro imperium jest srednie tak samo jak bylo w 7ed na euro srednie - ale wybacz - slabe to sa ogry.
Wybaczam.Ziemko pisze: Zgodze sie, ze na Euro imperium jest srednie tak samo jak bylo w 7ed na euro srednie - ale wybacz - slabe to sa ogry.
Porównywanie do ogrów jest bez sensu. Ogry to nisza. Jeśli chcesz mojej definicji słabości armii, to wygląda ona tak: są armie dobre, takie jak VC czy Skaveny i słabe - Imperium, WE, O&G(to już bardzo słabe).
Proponuję nieśmiało ten temat kontynuować u nas na forum.
Nie, nie trzeba, zawsze to troche rozrywki podczas czytania postow w dziale, w ktorym za zwyczaj niewiele jest do roboty.
Pozdrawiam.
Lohost
Nie, nie trzeba, zawsze to troche rozrywki podczas czytania postow w dziale, w ktorym za zwyczaj niewiele jest do roboty.

Pozdrawiam.
Lohost
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Ja wogole uwazam, ze powinny byc dodatkowe pukty dla najbardziej pijanego generala, ktory jest w stanie przestawiac figurki.
Dlatego wnioskuje dodanie Packowi +10 do klasyfikacji ogolnej.
Pozdrawiam
Pelzak

Dlatego wnioskuje dodanie Packowi +10 do klasyfikacji ogolnej.

Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."
ej ej, chyba mnie prześcignąłeś śpiąc na krześle lub nie:D
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja tam wole tower niż B&G
B&G jako scenariusz jest bardzo ciekawy, to fakt.
Przyznawanie dużych punktów, to jest IMO obecnie absurdalne. O ile za wygraną w 1 turze rozumiem maskę, to wygrana w 6 turze powinna być punktowana znacznie niżej niż jest.
Przyznawanie dużych punktów, to jest IMO obecnie absurdalne. O ile za wygraną w 1 turze rozumiem maskę, to wygrana w 6 turze powinna być punktowana znacznie niżej niż jest.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
dokładnie. Nie powinno być akcji, że wygrana w 5 turze daje ci 17-3...