![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Bretoński wernisaż Matijjosa [Niemcy]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Bretoński wernisaż Matijjosa [Handmade trebusz- skończon
Podoba mi się.
Ramię mogłoby być trochę dłuższe i szczuplejsze, bo wydaje się być "bulky", ale generalnie bardzo na plus.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny oddzialik, nawet niebieski z zielonym nie gryzą się aż tak bardzo
...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Przykro mi ale jestem na nie. Brak tym modelom jakiegoś błysku, wszystko matowe, jednolite, wybija się tylko pomarańcz. OSL zgaszony, mało widoczny. Przykro mi że mocno krytycznie opisuję prace, niestety tak to widzę. Może surowa ocena wynika z poprzedniej aktualizacji i wysoko ustawionej poprzeczki
. Bez urazy.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Grabz pisze:Przykro mi ale jestem na nie. Brak tym modelom jakiegoś błysku, wszystko matowe, jednolite, wybija się tylko pomarańcz. OSL zgaszony, mało widoczny. Przykro mi że mocno krytycznie opisuję prace, niestety tak to widzę. Może surowa ocena wynika z poprzedniej aktualizacji i wysoko ustawionej poprzeczki. Bez urazy.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Kolory niestety miałem narzucone i nie mogłem poszaleć. Z kolei osl jest rozjaśniony prawie do białego, jakoś faktycznie przygaszony wyszedł na zdjęciach. Ale faktem jest, że lepiej mi się maluje warhammera ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajnie zmalowany figs, aczkolwiek włosy aż się proszą o dalsze rozjaśnienia. Ja bym tam rozjaśniał miejscowo aż do białego prawie...
Tia, zlewa się fryzura ze skórzaną torbą, błyski na włosach rzeczywiście by nie zaszkodziły i lepsza podstawka by się przydała.
Jednak figs miły dla oka, robi dobre wrażenie, zdecydowanie na plus![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Heh, btw, dziwnie mały ten jednorożec w stosunku do czarodziejki, taki osiołek![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jednak figs miły dla oka, robi dobre wrażenie, zdecydowanie na plus
Heh, btw, dziwnie mały ten jednorożec w stosunku do czarodziejki, taki osiołek
Vae victis!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kolorystyka wcale nie jest taka najgorsza - troszkę ożywia te figsy. Rumaki jak zwykle budzą u mnie uśmiech politowania (rzeźba). Malowanie porządne, bez fajerwerków, ale klocek wygląda dobrze, pomimo klonowatości figsów=D> .
Drewno
Po prostu na ciemniejszą farbę nakładasz jaśniejsze linie, czy sekret jest jakis inny? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).