GT - coś wiadomo?

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Powiedzialbym,ze wrecz elegancko. :D

Było:
-oesu,Szaman jaka plewa...aaa idż...

Teraz wszyscy:
-Na prezydenta!Dac mu wodki!(balsamu nawet) :wink:

Stwierdzilem,ze leje cieplym moczem jak beda special karaktery,ale cos nie moglem uwiezyc zeby GW tak odpie#####lo.Po tym ichnim GT gdzie Thoreki zdominowaly pierwsza 50. :P Bez kitu nie czail bym,co oni tam sobie wymysili,jak cale srodowisko jest przeciw,a oni by zrobili na przekor temu.

Jednym slowem git. :wink:

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

no to teraz jest spoko :] teraz tylko domalowac i jazda :]

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Czy soc będzie dopuszczony?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Dastor pisze:Czy soc będzie dopuszczony?
proponuje czytac posty innych :roll:
Szaman pisze:
RAFIX pisze:Czy może oprucz speciali dopuszczony będzie SoC :?: :?: :?:
SoC nie bedzie dopuszczony.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

ale lipa, nie weżme potęznego Imrika ;) ;)

a tak poważnie to super sprawa i chetnie się wybiore jak sobie obiecałem rok 07 ma być rokiem turnieji :D

no jeszcze tylko zbić troszke z ceny, dodać te striptizerki i bedzie luzik ;) ;) ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

spot
Wałkarz

Post autor: spot »

@ Szaman,
co z lulpakiem i biletami?

Jest już prawie połowa stycznia...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

spot pisze:@ Szaman,
co z lulpakiem i biletami?

Jest już prawie połowa stycznia...
rulepack jest w trakcie tworzenia, bedzie gotowy na czas. nabardziej prawdopodobna data uruchomienia sprzedazy biletow to polowa lutego.
aby kupic bilet trzeba bedzie sie skonaktowac z MO (telefonicznie lub mailowo), podac im wszystkie szczegoly (imie, nazwisko, armia, etc.) oraz nr karty platniczej/kredytowej. bilety nie beda dostepne w sklepie online w sposob standardowy.

spot
Wałkarz

Dzięki za info.
Czy nie za bardzo kombinujecie z tymi biletami?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

spot pisze:Dzięki za info.
Czy nie za bardzo kombinujecie z tymi biletami?
uwierz mi, to najwygodniejsze rozwiazanie - pamietaj, ze to nie jest turniej tylko dla ludzi z Polski...

spot
Wałkarz

online shop byłby chyba dostępny w równym stopniu dla każdego... no ale mogę się mylić :?

Wiem (no, wiedziałem), jak się kupuje za pomocą karty kredytowej w necie (kiedyś to robiłem).

Ale podawanie numeru karty obcemu komuś budzi we mnie sprzeczne uczucia. I co oni niby maja z tym numerem zrobić? Sami sobie przelew zrobią?
Jesli znasz szczegóły techniczne takich operacji - proszę wytłumacz mi nam) je.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

spot pisze:online shop byłby chyba dostępny w równym stopniu dla każdego... no ale mogę się mylić :?
zgadza sie, ale poprzez online nie ma mozliwosci podania danych niezbednych do rejestracji. a chcemy uniknac wymogu wysylania wypelnionej karty zgloszeniowej przez graczy (jak to jest w UK).
spot pisze:Ale podawanie numeru karty obcemu komuś budzi we mnie sprzeczne uczucia. I co oni niby maja z tym numerem zrobić? Sami sobie przelew zrobią?
Jesli znasz szczegóły techniczne takich operacji - proszę wytłumacz mi nam) je.
zanim zaczeli mi potracac z pensji, sam tak robilem - podawalem nr karty osobie w MO. to nie sa obcy ludzie, znam wszyskich trzech osobiscie. co do pytania - tak, majac nr karty sami zrobia przelew.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman pisze:rulepack jest w trakcie tworzenia, bedzie gotowy na czas.
Coś mi to przypomina :lol:
Szaman pisze:aby kupic bilet trzeba bedzie sie skonaktowac z MO (telefonicznie lub mailowo), podac im wszystkie szczegoly (imie, nazwisko, armia, etc.) oraz nr karty platniczej/kredytowej. bilety nie beda dostepne w sklepie online w sposob standardowy.
Chyba oszaleli :roll:
Bez żadnego potwierdzenia transakcji i informacji ile i kiedy dokładnie mi biorą z karty, mam ot-tak podać jej numer? A może jeszcze chłopcy z niej ściągną tyle, ile uważają za stosowne? :roll:

Wypisuję się. Wielkiego majątku na karcie nie mam, ale trochę za dużo oszczędności, żeby jakiś frajer z GW sobie (np. w ramach zemsty za zwolnienie z firmy) na mój numer karty zrobił wielkanocne zakupy w internecie.
Nie tak się to robi w cywilizowanym świecie.

Nie zastanawiałeś się nigdy, dlaczego większość świadomych użytkowników kart nie zgadza się na ich oddanie "na zaplecze" przy płaceniu w sklepie lub restauracji? Dlaczego w tych ostatnich powinny być (w dobrych knajpach są) zdalne terminame?

PS. Wiem, mogę sobie założyć osobny rachunek, a na nim umieścić np. 100zł, do niego poprosić kartę i to nią zapłacić. Ale to trochę trwa i jest odrobinkę upierdliwe - i dlaczego to ja, klient, mam się starać, żeby wszystko poszło OK? Bo pewnej firmie z Nottingham zachciało się pozbierać pełne numery kart swoich klientów, zamiast kupić porządny system do transakcji webowych?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Tomash pisze:
...dlaczego to ja, klient, mam się starać, żeby wszystko poszło OK? Bo pewnej firmie z Nottingham zachciało się pozbierać pełne numery kart swoich klientów, zamiast kupić porządny system do transakcji webowych?
Hmm...
Tak, dlatego.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

skonczy sie na tym ze Szaman bedzie zbieral kase od polskich graczy i sie tym zajmowal :twisted:

:wink:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

na wszelkie pytania dot. sprzedazy biletow bedzie odpowiadal dzial Northern Europe Mail Order nemo@games-workshop.co.uk

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

czy konwersje figsow z gw z figsami z niegw beda dopuszczone?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman pisze:na wszelkie pytania dot. sprzedazy biletow bedzie odpowiadal dzial Northern Europe Mail Order nemo@games-workshop.co.uk
To po ch** mamy w Polsce oficjalnego pracownika GW? Który na dodatek odpowiedzialny jest za organizację rzeczonego turnieju? :evil:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Tomash pisze:
Szaman pisze:na wszelkie pytania dot. sprzedazy biletow bedzie odpowiadal dzial Northern Europe Mail Order nemo@games-workshop.co.uk
To po ch** mamy w Polsce oficjalnego pracownika GW? Który na dodatek odpowiedzialny jest za organizację rzeczonego turnieju? :evil:
Czepiasz się.
Taki był wynik rzutu kością.
Wątpię by Szaman miał wpływ na bzdurną organizację GW.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Skończy się na "wpłaćcie u Faberów :D "

Awatar użytkownika
khain
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: khain »

Gdzie jest Nemo! XDDDDDDDDDDD

Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ