Ranking Ligi 2011/2012
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2011/2012
Zamienie się z kimś na miejscu w rankingu (moje 126), najlepiej coś z top10 ale rozważę wszystko poniżej 100. Tylko poważne oferty
jest tak słaba jak mój wynik sobotniego lokalaCzy moja oferta jest poważna?
nie martw się, mnie też oszukali
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Poczekam na więcej ofert ale Twoja ujdzie w tłumieCrusader pisze:Czy moja oferta jest poważna?Lazur pisze:Zamienie się z kimś na miejscu w rankingu (moje 126), najlepiej coś z top10 ale rozważę wszystko poniżej 100. Tylko poważne oferty
Negocjacje z Kalafiorem w toku...
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Póki co widnieje, żę ligę wygrały HE
którymi zagrałem jakieś 2 turnieje z 5 lat temu, ale niech i elfy coś mają z życia!
którymi zagrałem jakieś 2 turnieje z 5 lat temu, ale niech i elfy coś mają z życia!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Spoko Krzysiek, to nie był post adresowany pod Twoim adresem ani zaden zarzut
Ot, ciekawostka
Ot, ciekawostka
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Wzruszyłem się. Naprawdę.Cauliflower pisze: ligę wygrały HE
niech i elfy coś mają z życia!
Wszyscy gracze HE są Ci wdzięczni. Zaraz zrobimy na forum HE zrzutkę na jakąś fajną pomadkę dla Ciebie.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- swieta_barbara
- habydysz
Jeblem, hahahaha...Siweusz pisze:Wszyscy gracze HE są Ci wdzięczni. Zaraz zrobimy na forum HE zrzutkę na jakąś fajną pomadkę dla Ciebie.
Turniej nr. 2032, coś poszło nie tak podczas dodania do bazy, połowa graczy nie mam dodanej armii, a druga połowa punktów, wysalałem maila w tej sprawie, nic się nie zmieniło, wiec proszę tu o interwencje. (jak coś "spaprałem" w formacie to dajcie znać, bym mógł poprawić)