Wierzysz w cuda że x osób palących to i owo będzie spalo cala noc wczesie jazdy na DMP, bo ja nie., poza tym chyba nie busa, a autobusa, bo z wawy będzie cos okolo 10 składów.Przemcio pisze:jak go wynajmiemy to możemy spokojnie w nocy wyjechać i rano być na miejscu i będzie bez przystanków przecież!
Nakarm Bazyliszka, 16.07 Warszawa Single Euro
Re: Nakarm Bazyliszka, 16.07 Warszawa Single Euro
to jest a-wykonalne, a 10 składów to ok. 50 osób a należy jeszcze doliczyć ewentualnych najemników którzy będą dopiero tworzyć składySmiechu pisze:Wierzysz w cuda że x osób palących to i owo będzie spalo cala noc wczesie jazdy na DMP, bo ja nie., poza tym chyba nie busa, a autobusa, bo z wawy będzie cos okolo 10 składów.Przemcio pisze:jak go wynajmiemy to możemy spokojnie w nocy wyjechać i rano być na miejscu i będzie bez przystanków przecież!

Twierdzisz, że autobus nie pomieści 50 osób?#helion# pisze:to jest a-wykonalne, a 10 składów to ok. 50 osób a należy jeszcze doliczyć ewentualnych najemników którzy będą dopiero tworzyć składySmiechu pisze:Wierzysz w cuda że x osób palących to i owo będzie spalo cala noc wczesie jazdy na DMP, bo ja nie., poza tym chyba nie busa, a autobusa, bo z wawy będzie cos okolo 10 składów.Przemcio pisze:jak go wynajmiemy to możemy spokojnie w nocy wyjechać i rano być na miejscu i będzie bez przystanków przecież!
nie, twierdzę, że im więcej osób tym większe prawdopodobieństwo, że nikt nie zaśnie...ale byłby to dość opłacalny interes, gdyby wiadomo było kto wystawia składy i ile osób jedzie, do tego jaki koszt pi razy oko wychodzi
a ile zabawa w busa wychodzi i czy ktos z was ma osoby zajmujace sie czyms takim zeby zalatwic to troche taniej?
Bo przedewszystkim trzeba by ogarnac ile osob jedzie, od ilu sie oplaca jechac
no i oczywiscie trzebaby jechac w piatek poznym wieczorem/sobote rano jesil juz bo nie wszyscy beda mogli wczesniej a warto by to jakos ogarnac
Bo przedewszystkim trzeba by ogarnac ile osob jedzie, od ilu sie oplaca jechac
no i oczywiscie trzebaby jechac w piatek poznym wieczorem/sobote rano jesil juz bo nie wszyscy beda mogli wczesniej a warto by to jakos ogarnac
z tego co kojarzę pełnowartościowe autokary ma kilka firm i wynajmują je, są to: PKS Warszawa (Polonus), BAGS - firma z Dobrego, Rapit, też podwarszawskie; te na pewno mają dość spore możliwości i wynajmują
to jest bardzo dobry pomysl.
trzeba wyznaczyc jedna konkretna osobe, ktora podejmie sie zorganizowania takiego busa, zalozyc oddzielny temat kto jest zainteresowany i przeliczyc czy to sie oplaca.
jesli cena bedzie 10 czy 20zl wieksza niz przejazd samochodem pociagiem zdziwie sie jesli ktos bedzie narzekal..
trzeba wyznaczyc jedna konkretna osobe, ktora podejmie sie zorganizowania takiego busa, zalozyc oddzielny temat kto jest zainteresowany i przeliczyc czy to sie oplaca.
jesli cena bedzie 10 czy 20zl wieksza niz przejazd samochodem pociagiem zdziwie sie jesli ktos bedzie narzekal..

stad tez jesli by komus autokar wychodzil mniej lukratywnie niz fura/pociag to pewnie go nie bedzie.Laik pisze:nie wiem o jakich kosztach myślicie ale takie bez znajomości nie wyglądają zbyt kolorowo u nas, a wątpię żeby w Warszawie było taniej...
Cena jest lepsza jesli jest wiecej osob bo i tak placi sie za autokar a nie od osoby. Wiec jesli by sie zadeklarowalo 10 teamow to moze byc cos sie dalo z trym zrobic.
- swieta_barbara
- habydysz
Ja wiem, ze busa wolalbym sobie podarowac - wystarczy, ze przez dwa dni smierdzicie mi na sali, transport wole miec w bardziej kameralnym gronie.
Rozsadek nakazuje dywersyfikacje ryzyka. Czesc Warszawy powinna jechac osobowymi (najlepiej róznymi trasami), czesc pociagiem. W ten sposob, prawie na pewno ktos z Wawy dojedzie do Gorzowa i obroni podium. Jak pojedziemy hurtem i wpierniczymy sie w drzewo, to podium moze zajac ktos ze Śląska, lub co gorsza... z Bydgoszczy! 

Nie no, tutaj to już przesadziłeś.bless pisze:Rozsadek nakazuje dywersyfikacje ryzyka. Czesc Warszawy powinna jechac osobowymi (najlepiej róznymi trasami), czesc pociagiem. W ten sposob, prawie na pewno ktos z Wawy dojedzie do Gorzowa i obroni podium. Jak pojedziemy hurtem i wpierniczymy sie w drzewo, to podium moze zajac ktos ze Śląska, lub co gorsza... z Bydgoszczy!