Ork Pirat
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
kurcze jak mnei wnerwiaja ludzie co mi tu pisza o spamie jak tu to wazne zeczy sie rozmawia.
muk jeszcze 15. za miesiac koncze 16.
moze byc jakis malu konkursic. czemu nie
tylko nei teraz bo mam do roboty termoli i czolg.
ale bede pameitał ;]
muk jeszcze 15. za miesiac koncze 16.
moze byc jakis malu konkursic. czemu nie

ale bede pameitał ;]
a wracajac co mojego nnmu... maluje nnm nie od 2 tyg (od 3-4 tyg dopiero zaczlem sie bawic metalikami) tylko od okolo roku. jak nei wiecej. 

Ale to ich (a konkretnie Kerima) temat. I ustalanie kolorów dotyczy wystawianej pracy.Lunn pisze:Czytać tego spamu się już nie da
Jak chcecie ustalać kolory to na priva albo gg, a nie tutaj, to nie czat.
W sensie - odkochaj się, zią, od ich rozmów. Idź spalić parę banknotów albo coś

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
tomasz- czlowiek prawy dobrze gada.
wiec? kerim co myslisz o tym zestawnieniu kolorow? ;]
wiec? kerim co myslisz o tym zestawnieniu kolorow? ;]
PMoTM - czerwiec, masz równo miesiąc w tym polowa to wakacje więc na 100% sie wyrobisz z 1 modelem. Daj z siebie wszystko i pokaż, że to nie przechwałkimoze byc jakis malu konkursic. czemu nie Wink tylko nei teraz bo mam do roboty termoli i czolg.

To się tyczy również Ciebie, MukMuK pisze:PMoTM - czerwiec, masz równo miesiąc w tym polowa to wakacje więc na 100% sie wyrobisz z 1 modelem. Daj z siebie wszystko i pokaż, że to nie przechwałkimoze byc jakis malu konkursic. czemu nie Wink tylko nei teraz bo mam do roboty termoli i czolg.

Zachęcam do rywalizacji, popatrzę sobie na ten NMM i sam się do pracy wezmę

ja proponuje zrobic sobie taki maly oddzielny konkurs- "MuK vx. Siasiek" co Ty na to?
ale teraz na 100% nie. poprostu casu niemam
ale teraz na 100% nie. poprostu casu niemam

to jest fajny klimat.
Ork juz opilowany i osprejowany. dzis zaczynam malunek
kerim, skoncz uzywania wazeliny i inych tluszczy. - potem model po pomalowaniu sie blyszczy neifajnie
widac to.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
o jezu o jezu ;] nigdy pijana nei bylas? ;] nei robta juz takiej afery. nastepnym razem jak bede pijany to kompa odlaczei neibedzie potem problemu. 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: