Pociąg nie wchodzi w grę, więc odpadam, a chodziło mi o armięLoki pisze:Jako 5ty u mnie w aucie....

Pociąg nie wchodzi w grę, więc odpadam, a chodziło mi o armięLoki pisze:Jako 5ty u mnie w aucie....
Zbanowac to mozemy Twoje wystepy w Bydzimuchozol pisze:łysol pierwszy, qrde niech już banują te lizaki na ojro![]()
Jak zwykle w Bydzi świetny turniejdzięki panowie
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Masz rację... Ktoś mnie wkręcił na turnieju a ta zasada dotyczy tego ,że oddział do którego się dołączył bohater nie może się już ruszyć.Pająk pisze:@ Pasiak i Piotr- oddział może się ruszać jak bohater z niego wyjdziejak bohater zaszarżuje oddział też może się ruszyć, nie może tylko zadeklarować szarży
Pewnie bysmy tak wysoko nie wygrali.Loki pisze:z wielką ochotą zagrał bym tą grę jeszcze raz i jeszcze raz. Jestem pewien że inny był by wynik za każdym razem.
Spoko, ja chyba byłem zbyt zmęczony by walczyć z tym absurdem...bigpasiak pisze:Masz rację... Ktoś mnie wkręcił na turnieju a ta zasada dotyczy tego ,że oddział do którego się dołączył bohater nie może się już ruszyć.Pająk pisze:@ Pasiak i Piotr- oddział może się ruszać jak bohater z niego wyjdziejak bohater zaszarżuje oddział też może się ruszyć, nie może tylko zadeklarować szarży
Przepraszam, mogliśmy to sprawdzić na turze...
Ech...