Liga Kohortowa

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Re: Liga Kohortowa

Post autor: Filup »

Gokish pisze:
Filup pisze:Masakracja... jak juz udalo sie trafic i nie rzucic missfire, jak juz udalo sie nie rzucic 1 na rane, to rzucalem na ilosc Wo... bylo [nie] zle ;]

Ale gralo sie sympatycznie. Jak zwykle najbardziej denerwujace sa dla mnie salki... masakra... :wink:

Tylko poskromiły 1 unit kuszników :D
Nooo... bo zadzialal moja niebagatelna taktyka wylaczenia ich z gry :twisted: Ale co kusznikow zjadly, to ich. #-o
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Pasiak - ja: 1032-1015 (10-10)

@Pasiak - stary wałkarzu, podałeś mi 2 pkt za mało za bohatera na orle! :D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wy tak sie dogadali, zeby zaden z Was nie spadl z drugiego miejsca?? :D

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

A musieliśmy? Nawet gdybyś przypadkiem zrobił maskę w ostatniej grze (Ty lub Pacek) wciąż jest jakiś zapasik punktowy. :)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Zeby obu mialo top 2 to musieliscie zrobic taki wynik ;) W przypadku wygranej , ktoregos z Was znacznej ja lub Pacek mielismy sznase.
Choc u nas pewnie tez kolo remisu sie skonczy.

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

Ziemko pisze: Choc u nas pewnie tez kolo remisu sie skonczy.
11-9 dla Packa najbardziej porządany wynik dla Afra i mnie :D
XIII Kohorta Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie ma opcji ;)
Wlasnie postanowilem, ze zrobie 17stke Packowi i nikt z Was nie bedzie mogl mnie pozniej wyprzedzic.

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Ziemko pisze:Zeby obu mialo top 2 to musieliscie zrobic taki wynik ;) W przypadku wygranej , ktoregos z Was znacznej ja lub Pacek mielismy sznase.
Uknuliśmy więc podły spisek wymierzony w Ciebie i trochę w Packa! Ugadaliśmy się na remis i poszliśmy chlać wódkę... :twisted:

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Piotr pisze:
Ziemko pisze:Zeby obu mialo top 2 to musieliscie zrobic taki wynik ;) W przypadku wygranej , ktoregos z Was znacznej ja lub Pacek mielismy sznase.
Uknuliśmy więc podły spisek wymierzony w Ciebie i trochę w Packa! Ugadaliśmy się na remis i poszliśmy chlać wódkę... :twisted:

Już w to wierzę :D jak dzwoniłem to Pasiak o mało mnie przez telefon nie chciał zabić :D

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Piotr pisze:Pasiak - ja: 1032-1015 (10-10)

@Pasiak - stary wałkarzu, podałeś mi 2 pkt za mało za bohatera na orle! :D
Cholera! Jednak to zauważyłeś...?
Trzeba poćwiczyć wciskanie wałków jednak... :?
Piotr pisze:
Qwa i tu też nas rozszyfrowali... Ech, starzejemy się... :evil: :wink:

Bardzo fajna i ciekawa bitewka. Sporo interesujących akcji i zwrotów sytuacji, do końca nie wiadomo było jak się skończy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Tak sobie gadam, kto jak kto, ale zaden z Was raczej by nie odpuscil.
Poza tym, mieliscie taka przewage nad reszta, ze chillotowo mieliscie top 2 ligi pewne.

Wynik moj z Packiem:

1989 - 873 na moja korzysc.
15:5

Kosmiczny festiwal rzutow po obu stronach.
Jak mnie to w tej edycji drazni :roll:

Takze Andrew, Afro - albo robicie 19:1 lub 20:0 albo narka i 3ecie miejsce jest moje ;)

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Panowie,

Ze wstydem występuje przed Was i sypie sobie głowę popiołem.

A następnie zrzekam się pierwszego miejsca.

Po sprawdzeniu (dzięki Pasiak - czujny jak zawsze :)) okazało się, że grałem ligę inną rozpą, niż ta która wisi w sieci.

Jak pewnie wszyscy przeciwnicy pamiętają, używałem (z powodzeniem) Rod of Power. Rozpiska zgłoszona do ligi go nie zawiera. Moja wina, pomyliłem pliki wysyłając zgłoszenie do Gokisha.

Bardzo wszystkich przepraszam.

:oops:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie robmy scen, na pewno uzywany przez Ciebie rod cos pomogl, ale bez niego takze bylbys wysoko.
Moim zdaniem powinienes 1wsze miejsce zatrzymac, ale to mam nadzieje dla Ciebie dobra nauczka na przyszlosc.
Niech inni sie wypowiedza.

Afro, Andrew kiedy gracie w koncu?

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Ziemko pisze:Nie robmy scen, na pewno uzywany przez Ciebie rod cos pomogl, ale bez niego takze bylbys wysoko.
Moim zdaniem powinienes 1wsze miejsce zatrzymac, ale to mam nadzieje dla Ciebie dobra nauczka na przyszlosc.
Niech inni sie wypowiedza.
Nauczka jest - żeby sprawdzać, co się wysyła. Rod miał być w rozpie - po prostu wysłałem Gokishowi nie ten plik, grałem zaś rozpą, którą ułożyłem na ligę.

Zdaję się na "sąd koleżeński" (obym tylko nie skończył jak Ziobro)... :D

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Ziemko pisze: Afro, Andrew kiedy gracie w koncu?
Wtorek lub środa, raczej stawiałbym na wtorek, bo w środę chciałem pójść na koncert Czesława. Muszę tylko jakiś blat zorganizować ;)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Piotr pisze: Zdaję się na "sąd koleżeński" (obym tylko nie skończył jak Ziobro)... :D
A tez stoi za toba Rydzyk? ;p

Sranie w banie, nic wielkiego sie nie stalo. Bez roda pewnie zamiast 20:0 ugral 20:0 ze mna :wink:
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Yo,

bitwa ze Szkapą zakończona, odbyła się w miłej atmosferze, ja z lekka wczorajszy (chyba jeszcze mnie trochę trzyma :) ).
Ale Sigmar był ze mną i skutecznie zsyłał dobre kminy oraz fatalne rzuty Szkapy.
Najważniejszy punkt, zaczynałem i strzelaniem zabiłem ponad połowę chosen'ów. Potem było z górki. Jeszcze biczownicy zabili generała.
Ostatecznie na stole zostały poranione warshrine'y, resztka chosenów z BSB i magiem nurgle'a. Ja straciłem w sumie tylko kapłana Sigmara i arcymaga.
1681: 385 dla mnie, co daje chyba 16:4 dla mnie tak?
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Afro nie wiesz czy sa jeszcze bilety? Z tego co czytalem tylko 70 miejsc jest.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Piotrze złożysz samokrytykę na turnieju i będzie git :) nie po to nagrodę zamówiłem :D

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Ziemko pisze:Afro nie wiesz czy sa jeszcze bilety? Z tego co czytalem tylko 70 miejsc jest.
ja jeszcze biletów nie mam, ale znajomy byl tam w yakizie i mowil, ze watpi, zeby braklo.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

ODPOWIEDZ