KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Na mniej niż 1350 nie mieszczę lorda
No dobra coś wymyśle postaram się być jak najszybciej.
No dobra coś wymyśle postaram się być jak najszybciej.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Tak chyba będzie najlepiej, i najwygodniej I gdyby zgłosił się ktoś jeszcze to będzie miał spokojnie sporo czasu aby rozegrać bitwy - jeżeli są chętni (a Przemek coś wspominał, to zapisujcie się bez wahania )Undead pisze:ty no właśnie się zastanawiam....może ustalmy sobie czas do zakończenia fazy grupowej.
Nie wiem do stycznia wam wystarczy??
Przypominam żebyście wpłacili wpisowe w sklepie przy pierwszej bitwie.
Wyniki proszę zgłaszać w sklepie i na forum.
Wisła Kraków.
Hej sorki ze dopiero teraz odpisuje.Undead pisze:No spoko....mysle ze tak około 15 mozemy sie na miejscu umówić....ja zagram TK. Odrazu zagrajmy dwómecz będzie z głowy.Tylko jakie formaty??...2x duże czy duże i male??Fluffy pisze:Czyli jutrro. Chętnie. Jaki format, armia itp? Wstępnie proponuje od razu dwumecz.
Ugrzązłem poza Krakowem, bede mogł zagrac dopiero od 16. Proponuje mały i duzy format. Ze swojej strony proponuje 1600, drugi moze wiekszy. 2400? Daj znac, najlepiej telefonicznie (ograniczony dostep do netu)
Zagram zielonymi.
Pozdrawiam
Sklep będzie czynny 11.11?
Wisła Kraków.
byłem do 14
666 096 726 - to mój
666 096 726 - to mój
xYz
- General Baga
- Kradziej
brawo , swietny zart Sevi firebelly powinien byc jakoś pod koniec przyszłego tygodniaSevi pisze:Sklep będzie czynny 11.11?
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Spoko, będę w piątek to pogadamyMagisterMilitum pisze:Sevi firebelly powinien byc jakoś pod koniec przyszłego tygodnia
A na Firebellego czekam
Ostatnio zmieniony 2 lis 2011, o 20:34 przez Sevi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków.
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Jak ktoś ma mnie w grupie chce grać wystarczy napisać kiedy, o której, ile pkt i jakie zasady ja się dostosuje?
Chlopaki z Grupy B
Dajcie znac kiedy sie mozemy ustawiac
GREMLIN, PIOTR.B, DIBO
Pewnie jak kazdemu mnie pasuja raczej popoludnia.
Dajcie znac kiedy sie mozemy ustawiac
GREMLIN, PIOTR.B, DIBO
Pewnie jak kazdemu mnie pasuja raczej popoludnia.
Tak ja wiem Ja gram jedyną słuszną armią ale chodzę czasem na turnieje z Bretką - tak ? Ustawie sie na Woch a ten przyjdzie z Demonami, albo wyciągnie z szuflady garść szczurów i co ? Ustawie sie na poddanie bitwy w 1 turze a tu zonk ! - można grać
p/s
O ! albo mirror - a na skale Krakowską to jakaś fanaberia.
p/s
Czcij Koze !!
Dibo wiesz w sumie mogles jeszcze dorzucic Bestie i Kraski to mialbys calkowity wobor tego czym moge ciebie napasc Tak szczerze to ostatnio gram tylko Warriorsami.Dibo pisze:Tak ja wiem Ja gram jedyną słuszną armią ale chodzę czasem na turnieje z Bretką - tak ? Ustawie sie na Woch a ten przyjdzie z Demonami, albo wyciągnie z szuflady garść szczurów i co ? Ustawie sie na poddanie bitwy w 1 turze a tu zonk ! - można grać
p/s
Karpiu - Mówiąc o Mirriorze miałem na myśli właśnie Bestie
Fluffy - zwróć uwagę że zapytałem czym Karpiu AKTUALNIE gra ... tzn: może na ligę zrobił sobie jakąś odmianę czy coś. A jak wszyscy wiem ma alternatywy
Fluffy - zwróć uwagę że zapytałem czym Karpiu AKTUALNIE gra ... tzn: może na ligę zrobił sobie jakąś odmianę czy coś. A jak wszyscy wiem ma alternatywy
Czcij Koze !!
+1Fluffy pisze:Dibo, max faux pas
Karpiu zawsze gra JEDNYM