Szkapa ma ferie więc pewnie dalby radę wpaść. W środy chłopaki z Torunia grają w MDK'u i Zawisza myślę , że mógłby podjechać.
A co do grania w Toruniu to masz tam Fenixa , Wszytko Gra , Grajfera tj 3 sklepy

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish nie widzi takich zasad ;PPacek pisze:W mojej bitwie z Filipem niestety nie liczyliśmy punktów za oddziały zćwiartkowane, a okazało się, że na zasady ligi są one jednak liczone. Zatem powinienem mieć jednak połowę za hamererów i warriorów Filipie. Policzysz ile to by było dodatkowych punktów?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
no ja widzę 2600 i tylePacek pisze:Tak mi Zawisza powiedzial wczoraj... jak jest w koncu?
Gokish pisze:no ja widzę 2600 i tylePacek pisze:Tak mi Zawisza powiedzial wczoraj... jak jest w koncu?
Coś jeszcze Gokish?Gokish pisze:bo jak tego nie ruszę to nigdy nie zaczniemy
2600 ograniczenia Silesian
czyli
- Maksymalnie 12 kostek magii można zużyć w rundzie magii,
- Dwellers Below zabija bohaterów jedynie przy wyniku 6 na test siły.
bigpasiak pisze:2600 ograniczenia Silesian