Już dawno mam tak zrobione...bigpasiak pisze:Grolshek weź dużą podstawkę luzem i po prostu na niej trzymaj helupę.
Ćwiczmy już na tym co ma być.

Już dawno mam tak zrobione...bigpasiak pisze:Grolshek weź dużą podstawkę luzem i po prostu na niej trzymaj helupę.
GoodGrolshek pisze:Już dawno mam tak zrobione...bigpasiak pisze:Grolshek weź dużą podstawkę luzem i po prostu na niej trzymaj helupę.
Piotr pisze: Nie zapomnij zabrać dla mnie alkoholu. 2 x 0,75.
Ha! Who saw that comin'?
W tej kwestii uderzaj do Młodego, on przechowuje.Piotr pisze:Nie zapomnij zabrać dla mnie alkoholu. 2 x 0,75.Malin pisze: Młody, Krystian i Ja przybędziemy na turniej, szukamy obecnie czwartego do samochodu.
Ha! Who saw that comin'?
Piotr pisze:Lubin, toż to dopiero czwartek. Końska dawka leków i walcz z chorobą. Nie mam miękkiej gry!Lubin pisze:Ja najprawdopodobniej odpadam z turnieju. Rozchorowałem się na dobre :/
Spróbuję załatwić.Bulwok pisze:W celu zminimalizowania proxów pożyczyłby ktoś ze dwa orzełki ?![]()
Nie bądź miękka faja. Dasz radę.Lubin pisze:Ja najprawdopodobniej odpadam z turnieju. Rozchorowałem się na dobre :/
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych