Babickie Dożynki
Re: Babickie Dożynki
Spokój - przenieście się na priv albo innego działu.
Z innej beczki - system punktowania by Furion jak mniemam? Na ile ustawiacie progi? Proponuję 52-38.
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
-
- Wałkarz
W środę (mamy spotkanie orgowskie) - najpóźniej w czwartek wszystko zawiśnie.
Lepiej się sprawdzi 50-30 wtedy nie ma problemu skąd wziąć brakujące w twoim systemie 10pkt Jurku.Furion pisze:Z innej beczki - system punktowania by Furion jak mniemam? Na ile ustawiacie progi? Proponuję 52-38.
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Kudłaty
Trafia się go normalnie w CC, pomyśl co głupi lore of light z nim robi:)bigpasiak pisze:Jaki jest?Dmtrij pisze:i jest szybszy teraz - ale wciąż oddziały go zabijają względnie.
kluczową zmianą IMO jest to, że przestał być maszyną![]()
Z jego kompletną losowością jego przydatność taktyczna jest... co najmniej zastanawiająca...
Przepala się od pierwszej tury, jeździ losowo [ nie tylko szarżuje a i normalnie się tak porusza ] ma t6, SG mocno osłabiony... Chyba nie ma sensu go ograniczać dodatkowo. To nie ten przegięty ST z poprzednich edycji...
Maszyną to był na potrzeby ojro i tyla bo tak to zdaje się rydwan był...
Wg mnie na razie nie ma co ograniczać w tym imperium. Kury fajne ale same gry nie wygrają a trafią na metal i płyniemy aż miło...
Śmiechu - dasz namiary na jakieś dobre noclegi?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
tu mialem odpowiedz na to ale kontynuowanie tego flejma jest zbyt slabeWidze, że bardzo się spełniasz w wypluwaniu ograniczeń dla samych ograniczeń - nie po to by były z sensem zrobione tylko po to by były żeby czasem się nie okazało, że do Repy będzie Ciebie szkoda wziąć.
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2012, o 21:56 przez Shino, łącznie zmieniany 1 raz.
Będzie wszystko w przyszłym tygodniu.Dmtrij pisze:
Śmiechu - dasz namiary na jakieś dobre noclegi?
Wszystkie sprawy organizacyjne chcę załatwić zanim wyjadę do Moskwy - od 13.04 do 22.04 praktycznie będę nie obecny.
Czasami wejdę na forum, ale raczej tylko kontrolnie.
Lepiej chyba ETC/2. Nie ma argumentów za i przeciw temu, dlatego lepiej chyba grać ETC pełną parąFurion pisze:52-28. Literówka.

Czy to jakieś spóźnione prima aprils?Daw pisze:...
Wkrętka jakaś?
Imma chill out... guys...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Progi ETC są odrobinę zaniżone, bo ludzie lubią okrągłe liczby. Jak dla mnie w erze excela czy innych arkuszy to nie jest argument, ale jak tam chcecieLidder pisze:Lepiej chyba ETC/2. Nie ma argumentów za i przeciw temu, dlatego lepiej chyba grać ETC pełną parąFurion pisze:52-28. Literówka.

pozdrawiam
Furion
Zawsze starali się grać 12,5 za grę.
Ta, mów mi jakie progi wymyśliłem do tego systemuLidder pisze:Zawsze starali się grać 12,5 za grę.

pozdrawiam
Furion
pewnie nieźle się napociłeś.
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Chyba takobydwie druzyny wystawiaja po jednej armii.
obydwie druzyny dostawiaja do armii po 2 ze swojej.
armia wystawiona gra z tym kogo wybierze
armie dostawione, ale nie dobrane graja ze soba
armie nie dostawioe do przeciwnika wogole graja ze soba

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Ominelo mnie?Termin: 28-29.02.2012r