MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kajdan
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012

Post autor: kajdan »

Tia, tylko gdyby jeszcze armie były pomalowane na mastera ;)
For the Empire !
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Andrzej widze posty nabijasz... no ja nie sieje fermentu. Po prostu niech sie pojawi jakas mobilizacja aje? lista zgłosoznych imo mogłaby byc updateowana raz na 3-4h albo wtedy kiedy sie coś an tej liście zmieni, to na pewno cos by dało
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
kajdan
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: kajdan »

Aktualna lista zgłoszonych ludzi z T3: http://www.tabletoptournaments.net/pl/t ... p?tid=9115. Listę zgłoszonych z mailowo pewnie Furion zaktualizuje jak tylko się obudzi.
For the Empire !
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Trochę z dupy ona jest, bo jest na niej na przykład qc, którego na 100% nie będzie...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

sam chyba na 100% nie bedziesz andrew O_o jade przeciez

Widzisz teraz napedzamy z Andrew temat zeby był w topie - to też taktyka :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

To co gadałeś na hlosi, że sesja i nie jedziesz? :) Rozumiem, że jedziesz z Laikiem?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

August pisze:Na "bombowym" PSie było Was JH całkiem sporo i podobało się Wam - ten będzie lepszy!
Chetnie bysmy przyjechali, ale jakos tak sie poskladalo, ze wszyscy w ten akurat weekend maja cos w planach - ja z Gasiorem mamy sesje, reszta nie ma samochodow, ogolnie stypa - ja osobiscie bardzo zaluje, ale sila zlego...

Xen
Chuck Norris

Post autor: Xen »

Barbara bez spiny są drugie terminy, ale nie mastera więc wpadajcie! :D
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ale se sygnaturkę jebłem, co? :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Awsome :)
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Dzisiaj wieczorem będzie update listy zgłoszonych. Jak bogowie pomogą, to uciągniemy 50 osób. Część osób wysłało mi mejla ale nie zarejestrowało się na T3, więc jest nas troszkę więcej niż widocznych na T3.

Damy radę!

pozdrawiam
Furion

Andrzej
Pan Spamu

Haha, widze że podoba Ci się moja twórczość. Najpierw avatar, teraz podpis. Kolejnym razem dam Ci autograf :D

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Na T3 się zarejestrowałem, ale rozpiskę wyślę po południu.
Oby frekwencja dopisała.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Mogę zrobić jak kiedys Crus na drużynówce i grać 2 armiami na 2 stołach koło siebie :D :D :D

A dziewczyn z womenosity nie możecie skrzyknąć? Przecież Was tam od cholery jest :D

Kacper, reszta JH to stare leniuchy, pociąg jedzie tyle samo co autko, a kosztuje mniej niż waha!!

Pamiętam jak kiedyś Kraków był na skraju i ostatecznie 51 uciułali ;)
Szczecin też da radę!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Chętnie bym pożyczył od kogoś jakąś hordę warriorów bo swoich mam ekstremalnie brzydkich.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Szukam 7 fiendów (tak tak kalafior - to zwiekszy moje szanse przyjazdu^^)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Wystarczy ze ja nie jade i juz 4 osoby mniej :(

Starajcie sie o frekwencje bo termin wyszedl sprawnie szybko i ztego tez powodu gracze nie byli wstanie poustawiac sobie terminarzu - tak jak ja :(

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

-Qc- pisze:Szukam 7 fiendów (tak tak kalafior - to zwiekszy moje szanse przyjazdu^^)
Nikt Ci nie każe grać moją rozpą ;)

Zagraj swoją, mag tęczowy z metalem jest wybitny!!! :D

Fiendów nie pożyczam, po ostatnich pożyczkach musiałem zainwestowac w nie kupę kasy, więc sorry, ale nie..
Macie na Śląsku tych demonów od diabła, poproś Pocahontas żeby od Winnetou wzięła! :wink:

P.S. Napisałem Ci w PM jakie modele mogę zabrać. Nowych nie biorę.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Andrzej pisze:Haha, widze że podoba Ci się moja twórczość. Najpierw avatar, teraz podpis. Kolejnym razem dam Ci autograf :D
http://lmgtfy.com/?q=sarkazm

mam jeszcze Twoją zwałowaną rozpiskę, którą kupiłem na allegro.pl a także doświadczenia tego, ze nie rozróżniasz nazwy life i light na dwóch turniejach z rzędu. Jesteś prawie celebrytą battlowym - więc nie dziw się, że lądujesz w syganturach
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

hehe to ja nie rozróżniam life i light, Andrzej to tylko marionetka ! Króla Słońca :twisted:

ODPOWIEDZ