Corunn - High Elfy / Bretonnia
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Corunn - High Elfy / Bretonnia
Kordelas i Kacpi, jedne z najbardziej parówiastych komentarzy jakie widziałem na tym forum
To je przecie dzieło sztuki! Wymaluj cały pokój tak! Cudo!

Pan Mamikon
Akryle, nabyte w empiku i znalezione w szufladzie ;-] Lakierem spsikam tuż przed wyjazdem na urlop, żeby zdążyło się wywietrzyć - nie zamierzam spać i jednocześnie inhalować się chemią

Dzięki za opinie

Nic nie poradzę na to, że HE mają opinię gejowskiej armii (choć nie wiem, czemu...) ^^ Mnie tam się podobająNokimam pisze:Kordelas i Kacpi, jedne z najbardziej parówiastych komentarzy jakie widziałem na tym forum

Dzięki za opinie

...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
Lwy - podstawki jeszcze do zrobienia, plus oczywiście wszystkie te niedoróbki, które dostrzegłam dopiero na zdjęciu U_U

Edit - udało mi się wstawić dwa takie same zdjęcia i tego nie zauważyć ;]

Edit - udało mi się wstawić dwa takie same zdjęcia i tego nie zauważyć ;]
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2014, o 06:13 przez Corunn, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie malowanie figsów bardzo spoko. Jedynie podstawki mocno odstają od samych figsów. Nie podobają mi się po prostu. Imho lepiej by to wyszło, gdyby głazy były w innym nieco odcieniu niż drobiazgi, a także gdyby gdzieniegdzie wyzierała jakaś trawka...
Pomalowane fajnie i staranie jednak pójdźmy krok dalej..
:
1. Bardzo fajnie wyszły płaszcze gratki
2. powinieneś nawiercić trąbę muzyka bądź zrobić chociaż czarna kropę bo tak wygląda słabo
3. pokusiłbym się na zrobienie słojów drewna na trzonkach broni jakimś ciemnym brązem i na koniec zwashowal sephią efekt będzie znacznie lepszy a nie wymaga dużo roboty
4 imo zbyt mocno rozjaśniony złoty brakuje w nim mocnego cienia/kontrastu
5. to samo tyczy się srebrnego choć malowanie tych kondonów na głowie jest ciężkie
Ogólnie figsy pomalowane fajnie i to takie marudzenie gdybyś chciał pójść dalej:P

1. Bardzo fajnie wyszły płaszcze gratki
2. powinieneś nawiercić trąbę muzyka bądź zrobić chociaż czarna kropę bo tak wygląda słabo
3. pokusiłbym się na zrobienie słojów drewna na trzonkach broni jakimś ciemnym brązem i na koniec zwashowal sephią efekt będzie znacznie lepszy a nie wymaga dużo roboty
4 imo zbyt mocno rozjaśniony złoty brakuje w nim mocnego cienia/kontrastu
5. to samo tyczy się srebrnego choć malowanie tych kondonów na głowie jest ciężkie
Ogólnie figsy pomalowane fajnie i to takie marudzenie gdybyś chciał pójść dalej:P
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zmień może nicka, bo jednak jest mylący i są osoby, które Cie biorą za faceta
. A trzonków to ja bym nie zmieniał - są charakterystyczne i zdecydowanie bym je zostawił...

Nicka nie zmienię, jest ze mną od lat w grach, na forach i portalach
Podobnie jak trzonków, takie mi się podobają i z takimi lata cała moja elfia armia.
A propos kondomów na głowie - taka była moja pierwsza myśl, kiedy zobaczyłam warhammerowskie elfy ;]

A propos kondomów na głowie - taka była moja pierwsza myśl, kiedy zobaczyłam warhammerowskie elfy ;]
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Wzorki jak zawsze na wypasie:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Powiało mi już magią świąt:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Niezadowolona Driada powoli staje się Twoim znakiem rozpoznawczym.
Znakomite!

Loremaster. Przypucuję tutaj wyświechtaną formułką, że na żywo wygląda lepiej, niż na zdjęciach - zwłaszcza że wylazły wszystkie niedoróbki, których gołym okiem ni cholery nie widzę... Podstawka oczywiście do dopieszczenia albo wręcz zmiany, ale o tym pomyślę w okresie wolnego noworocznego 

Przy okazji malowania loremastera dumałam głęboko nad tym, co trzyma w ręku, a co według projektantów GW zapewne jest kulą ognia lub równie morderczym zaklęciem. Dla mnie wygląda natomiast tak:

W związku z czym dalszy tok rozumowania poszedł w tę stronę.....

Przy okazji malowania loremastera dumałam głęboko nad tym, co trzyma w ręku, a co według projektantów GW zapewne jest kulą ognia lub równie morderczym zaklęciem. Dla mnie wygląda natomiast tak:

W związku z czym dalszy tok rozumowania poszedł w tę stronę.....

Z tą ośmiorniczką, to miałem dokładnie to samo skojarzenie
Co do figsa- ależ on ma zębiska. Płaszcz jakoś dziwnie nie skończony, tam gdzie chowa się pod naramiennikiem. No i gemy, wymagają o wiele więcej cierpliwości niż tutaj 

- Kacpi 1998
- Masakrator
miecz i płaszcz według mnie do poprawy ale rysunek zarąbisty 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przy tak dużych (chwała za to) fotkach zawsze wychodzą jakieś braki. Tutaj widać je szczególnie na gemach i mieczu. Nie wiem też dlaczego skóra jest taka żółta. Trochę to dziwnie wygląda. Płaszcz imho nie jest taki zły. Generalnie jakoś nie rzucił mnie ten figs na kolana. Za to rysunki jak najbardziej
...