Bo gramy na polskie uściślenia sędziowskie.Xier pisze:Pytam ponownie czemu nie gramy na uściślenia Euro?
Vanaheim.pl EURO na EURO - 09.06.2012
Re: Vanaheim.pl EURO na EURO - 09.06.2012
POPIERAM RĘKAMI I NOGAMI ...Panom z LS według mnie udzielił się syndrom Boga - klepią takie babole ,że to aż żal czasem czytać... niedługo własną grę zrobią:)Xier pisze:Turniej Euro to i uściślenia Euro powinny być ... LS wymyśla sobie własne zasady
BTW - Jak będzie sędziowany stubborn od kotła dla khanite unit (assasin!) - od razu mówię ,że szanowne LS już długi czas nie umie podjąć decyzji .... Więc?
Ostatnio zmieniony 3 cze 2012, o 20:50 przez PiotrB, łącznie zmieniany 2 razy.
Znaczy co, jak trafię na orki, to moi warriorzy nie będą mieli hate'a, bo orki nie mają 'greenskin' w profilu?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
A ja widzę problem. Ile osób biorących udział w turnieju zna/przeczytało Euro FAQ ? Pojawiają się problemy związane z SLOS vs VLOS doszły by do tego pytania czy EuroFAQ pozwala na to i na to. Ponadto odrzucamy możliwość powoływania się na Uściślenia bo nie obowiązywałyby (a jednak obejmują więcej aspektów niż EURO FAQ).Xier pisze:Jakby były osoby i miejsce to czemu nie, ale wiesz że to nie możliwe. Zaś zasady i uściślenia nie mają z tym nic wspólnego więc nie widzę problemu.
Najlepiej napisać nie bo nie :wink:
Lobbujesz Euro FAQ tylko po to, aby Kadaai spalał się mniej razy.
nie zebym mial cos do chd ale nie ma sie co dziwic ze nie da sie grac czyms co istnieje tylko jako dodatek do warhammera ktory sam z siebie jest pierdolniety. trzeba przyjac to na klate i tyle, ja tez mam w booku zapis w ktorym autor "prawdopodobnie" mial co innego namysli niz mu wyszlo i wielorakosc interpretacji prowadzi do konfliktu dla tego przyjmuje sie 1 wersje a jako ze Polakami jestesmy to Polskie uscislenia. Dziwkuje Dobranoc
Ostatnio zmieniony 4 cze 2012, o 09:21 przez Syraf, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlaczego uważasz ze przez LS a nie przez twórców podręcznika ?Xier pisze:Nie da się grać przez LS kaaidami. Co jest "pierdolniętego" w chd?
LS dokonało jednej interpretacji osoby od Euro FAQ innej.
VCetom GW powiedziało nie wystawiaj szkieletów, a graczom demonów zabrano slot special.
Jedyną winą popełnioną przez LS jest dopuszczenie COD do gier turniejowych. Mimo, że COD nie zostali wydani przez GW.
Syraf proszę Cie powiedz mi co w nich jest przegiętego konkrety Zwykłe dwarfy są mocniejsze niż chd... Gadałem nawet z Catafractusem na temat tej armii i również stwierdził że da się z tym grać baa nawet pokazał że to imperium ciśnie. Armia jest przycinana dla tego że jej nie lubią i tyle tak wiem ciężko w to uwierzyć
Aha Butan czyli mam rozumieć że nie powinienem grać tą armią bo nie jest wydana przez gw? Indy było dopuszczone było mocniejszym dexem i nie było żadnych przycięć
Aha Butan czyli mam rozumieć że nie powinienem grać tą armią bo nie jest wydana przez gw? Indy było dopuszczone było mocniejszym dexem i nie było żadnych przycięć
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
Uwazam, ze nie powinna byc dopuszczona, a poniewaz zostala dopuszczona przez LS to niech bedzie dopuszczona na takich zasadach na jakich ja dopuszczono.Xier pisze: Aha Butan czyli mam rozumieć że nie powinienem grać tą armią bo nie jest wydana przez gw? Indy było dopuszczone było mocniejszym dexem i nie było żadnych przycięć :|
z całym szacunkiem Xier ma trochę racji... Sam uważałem ,że ChD są przegięte ale pograliśmy trochę z ChD i jest to armia z którą po prostu trzeba wiedzieć jak grać... zwykłe krasie mają większy power od ChD a nikt nie chce ich ograniczać.
LS działa pod wpływem "opinii publicznej" wydając orzeczenia na podstawie płaczu jakiś dzieci - moim zdaniem ich decyzje są pochopne i nie przemyślane - wcale nie musimy u nas grać na ich ograniczenia... tym bardziej ,że Faq Euro są ogólnie dostępne i napisane w sposób zrozumiały...
LS działa pod wpływem "opinii publicznej" wydając orzeczenia na podstawie płaczu jakiś dzieci - moim zdaniem ich decyzje są pochopne i nie przemyślane - wcale nie musimy u nas grać na ich ograniczenia... tym bardziej ,że Faq Euro są ogólnie dostępne i napisane w sposób zrozumiały...