Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE - 8 ed.
Słabo znam angielski, coś ciekawego tam piszą?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Nic. Latający chariot i drake'i to stara plota zobaczmy co z tego wyjdzie. Ja tam tylko mam nadzieję, że kawaleria wróci nam do corów i nie udupią nam żadnego oddziału. Chociaż tak naprawdę jakby się głębiej zastanowić to tylko hordy WL się jakoś wybijają reszta jest przeciętna albo słaba. Przynajmniej takie jest moje zdanie 

WL też są słabe, po prostu nie many nic lepszego.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
+1WojtuśŚ pisze:WL też są słabe, po prostu nie many nic lepszego.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
Jedyne co jest prawie pewne to że zabiorą nam ASF.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Tylko, że z plot wynikało, że to jakieś nielatajace jaszczury mają być a w Wojnie o Brodę Dp popylali na smokach. Ja jednak mam nadzieję, że to nie będą lwy. Białe Lwy, Białe Lwy na rydwanie ciągniętym przez Białego Lwa, Białe Lwy jeżdzące na Białych Lwach. Delikatny przesyt moim zdaniem. To nie lizaki, że jaszczurka musi na jaszczurce jeździć
Poza tym lwy od rydwanu nie różnią się za bardzo rozmiarem od konia, więc wyglądałyby biednie jako MC.

Tak samo jak demigryf imperium nie różni się za bardzo wielkością od zwykłych jeźdźców ;P. Stąd argument nie do końca trafiony ;PBestialski_Brokuł pisze:Poza tym lwy od rydwanu nie różnią się za bardzo rozmiarem od konia, więc wyglądałyby biednie jako MC.
Z tego co z plot czytałem to HE będą mieć prawdopodobnie dwie monster cavalery - jedna w specach (wnioskuję, że to będa te białe lwy), a w rarach owe drake'i (oczywiście jakaś zubożona wersja w stosunku do smoków albo DP na smokach w wojnie o brodę). HE raczej monsterowej piechoty nie będą miały, zatem dwie monster cavalery są całkiem możliwe. Zresztą porblem HE polega na tym, że nie mają żadnych monsterów, monsterowych regimentów, monsterowych wózków i ołtarzy - zatem napewno można się spodziewać wysypu tego typu jednostek i w zasadzie tylko tych w HE.
Ogólnie te lwy są o tyle prawdopodobne, że figurki ich już są, to i GW nie musi się wysilać by wyprodukowac coś nowego (rozwiązania eko mocno w cenie). Aczkolwiek wolałbym, aby lwy stały się jednostką typu monster beast (to by ciut bardziej pasowało od białych lwów na białych lwach ;P).
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Ja tam ogólnie nie lubię białych lwów, więc wolałbym drake
Naviedzony
Naviedzony
też słyszałem takie ploty
jak się okaże, że grywalne rozpiską HE będą się opierały o WL'i, WL'i na Lwach i Lion Chariot to ja albo będę grał niszowymi buildami, albo sprzedaję armię
to jest piekielna abominacja te lwy, topory, lwie futra i inne zwierzęce gadżety.
To są Elfy do jasnej ciasnej. Starożytny ród, w teorii rewelacyjnie wyszkoleni wojownicy, szermierze, genialni łucznicy, posługujący się starożytną bronią, nierzadko magiczną, a nie jakieś plemiona z brów i pustyń na lwach tygrysach i biegające w gaciach z futra i rzucających się z toporami na przeciwnika.
ale lipa

jak się okaże, że grywalne rozpiską HE będą się opierały o WL'i, WL'i na Lwach i Lion Chariot to ja albo będę grał niszowymi buildami, albo sprzedaję armię

to jest piekielna abominacja te lwy, topory, lwie futra i inne zwierzęce gadżety.
To są Elfy do jasnej ciasnej. Starożytny ród, w teorii rewelacyjnie wyszkoleni wojownicy, szermierze, genialni łucznicy, posługujący się starożytną bronią, nierzadko magiczną, a nie jakieś plemiona z brów i pustyń na lwach tygrysach i biegające w gaciach z futra i rzucających się z toporami na przeciwnika.
ale lipa

KUPIĘ: Bitsy (głównie kusze i bicze) od Dark Elves
--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue

--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue

- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Akurat cała armia oparta o jeden region, w tym wypadku Chrace, była by nawet klimatyczna. O ile straszliwie irytują mnie modele White Lionów obecnie, o tyle cała armia na nich podobała by mi się, ale mimo wszystko zbyt mocno uwielbiam Smoki, więc chyba także wolał bym te DemiDrake'i 

- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
+1faj3r pisze:też słyszałem takie ploty![]()
jak się okaże, że grywalne rozpiską HE będą się opierały o WL'i, WL'i na Lwach i Lion Chariot to ja albo będę grał niszowymi buildami, albo sprzedaję armię![]()
![]()
ale lipa
Naviedzony
Naviedzony
Lwia kawaleria to mimo wszystko nadal małe piwo. Pomyślcie o dziwnych wózkach i ołtarzach do HE - obstawiam ołtarz Asuriana pewnie z wbitym weń mieczem (może mobliny? ;P) albo jakiś mama mobile, którym poruszają się królowe i arcykapłanki ;P. Chyba nie myślicie, że GW oszczędzi HE tego typu zabawek ;P. Czuję w kościach, że ołtarzyki HE przebiją wózki imperialne czy nowy demoniczny tron of coś tam ;P
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
O ile ja sam koncept bym przełknął to bardziej chodzi mi o różnorodność, tych lwów będzie po prostu za dużo. Do wózków nic nie mam zresztą nowości do imperium mi się podobały. Nie trolluj HE Kal_Torak my i tak jesteśmy biedni, nawet na euro dodatkowe 100 pkt dostaliśmy