A to przepraszam, źle zrozumiałem.Bałagan pisze:chodzi o parowanie według armiiNinos pisze:Jest kilka postów wyżej...na tej stronie
ETC - relacja na zywca
Re: ETC - relacja na zywca
Może uda się zdobyć jakiś mały koment od Shina i Kudłatego?bless pisze:Parringi na trzecia bitwe:
Gasior na imperium
Debek na Skaveny Kalesona
Młody na OG
Marys na Ogry
Stachu na CHD
Duke na VC
Rince na woch
Kalafior na DE
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

U Rinca pieresza dobra wiadomosc -przeciwnik rzucił strita na czary i nie ma bramki. Kaleson strzela z latary w lance z Bsb i zabija 4 rycerzy. Marys ruszył do wrogich ogrow na pełnej predkosci. Stachu ma chyna mega łatwo z CHD. Przeciwnik ruszył do przodu bullcentaurami i gwardia a Kadaii sie chowa za gorka. Młody posyła Abominacje na Savage orcs. Zielonoskorzy schowali sie w rogu a Młody idzie do niego cała armia. U Gasiora dopiero poczatek ale imperialista w swojej turze nie zrobił nic z magii i strzelania.
U Marysia zaczynaja sie peszki. Oblewa Irongutami panike na 9 z przerzutem (z czaru) ale na szczescie jeszcze jest na stole. Traci tez swojego Ironblastera z strzału z Ironblastera. Duke ruszył do wampirow ale nawet jak bedzie szedł na pełnej predkosci to mała szansa ze dojdzie do wiekszych punktow, bo wampiry schowały sie po przeciwnej stronie za gorka i jeziorem. Rinve na maksa w strone wochu. Kalafior whpuszcza Kadaia na maksa w strone delfow i juz dostaje pierwsze odginaczki. Debek zdejmuje latarke wiec jego lord moze juz w miare spokojnie latac po stole. Stachu juz ma połowe armii w deploju CHD. Abomka Młodego stoi dwa cale przed Savagami. W klocek z dzwonem wjezdzaja dwa rydwany. Ataki załogi zabijaja Seera!!!!! Gasior ostro do Imperium. Wskrzesza wielki oddział zombie pod Demisie.
bless pisze:... Oblewa Irongutami panike na 9 z przerzutem ...
skąd ja to znam ;x
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Ku mojemu zaskoczeniu wampiry z ktorymi gra Duke ruszaja powoli do przodu! Moze jedna uda sie dorwac jakies punkty. Marysiowi Ironi sie zbieraja. Smok Rinca jest juz za oddzłami warriorow chaosu a pendant i hydra tuz przed nimi. Zaraz zacznie sie kanapkowanie. Kadaii Kalafiora stoi cal od wielkiego klocka włoczni delfickich, w ktorych stoi dwoch magow. Helka strzela w ten klocek i zdejmuje 17 elfow. Zostaje 11 włoczni plus magowie. Brzytwa juz nie bedzie problemem a magowie rozpaczliwie szukaja miejsca do ucieczki. Abomka wpadła w Savagy i... Ginie!!! Orkowy Warboss zostaje na jednej ranie. Młody nie ma poki co nic szczescia. U Gasiora syuacja wyglada bardzo obiecujaco. Trzeba tylko przezyc jedna ture magii i strzelania a Horrory i Vargheisty maja bardzo soczyste szarze.
I jeszcze mała niespodzianka - krotki wywiad z chlopakami po wczorajszej pierwszej bitwie. Spodziewajcie sie kolejnych filmikow. 
FILMIK http://youtu.be/NJMDTT2dZ88

Kalafior.3 razy doom of darknes w ogry i nie ma ogrów xD zero CC . PROSTE !!!bless pisze:I jeszcze mała niespodzianka - krotki wywiad z chlopakami po wczorajszej pierwszej bitwie. Spodziewajcie sie kolejnych filmikow.
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
U Marysia coraz gorzej. Oddział Mournow wbił sie w trojke Mournow przeciwnika ale sie nie przebił. Dostał kontre Irongutow i spłynał. Szczurki Kalesona napieraja w strone bretonczykow, ktorzy stoja w rogu po drugiej stronie stołu. Zapowiada sie cos koło remisu. U Młodego sie poprawia, bo oddział clanratow z assasinem przepycha savagy z warbossem i szamanem. Dzwon wbił w 6 trolli i ma pewnosc, ze je skroi. Bitwa skonczona. Masakra do przodu. Przeciwnik dostaje koszulle w prezencie. U Gasiora zaczynaja sie zniwa - Ghoule z lordem morderca wbijaja sie w Demisie. Zombiaki przeganiaja przeszkadzajke, Vargheisty wbijaja w armate. Duze Pany wbijaja w przeszkadzajke łucznikow a z overruna wpadaja w drugie Demisie. Zapowiada sie straszliwa maska na imperium.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2012, o 12:47 przez bless, łącznie zmieniany 1 raz.
U Rinca zaczynaja sie kombaty. Jedn pegaz rozwala mały klocek warriorow. POK i Hydra siedza w Shrinie. Smok siedzi w duzym klocku warriorow. Choseni i drugi Shrine sa zablokowani harpiami wiec poki co Rince moze spokojnie mordowac. U Kalafiora jest bardzo dobrze. Duza magiczka przeciwnika spada ze snajperki. Gwardia wpada w 21 włocznikow. Kadaii patrzy na armie delfow od tyłu. Zapowiada sie masakra. U Debka i Kalesona remis. U Stacha kowboje z klockiem kohorty z kroxami wpada od boku w 4 bullcentaury. Wrogi Kadaii i Taurus zebrali ju kilka ran od magii i plujek czekamy az Stachu ich dobije. Kometa z dwoma markerami lezy na głowie Kadaia. Gasior kroi lordem Demisie. Jeden, ktory przezywa, ucieka z walki. Vargheisty overrun za stoł po armacie. Horrory wpadaja w Demisie. Czołg utyka w wilkach i nie stanowi w tej chwili zadnego zagrozenia. Marys juz tylko broni remisu. Ogolnie zapowiada sie duza maska na teamie Zjednoczonych Narodow. :)
Ostatnio zmieniony 18 sie 2012, o 12:49 przez bless, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzieki, Lipek. 
Rince robi dorzynki. Nie zauwazyłem, ze juz wczesniej chaosnikowi z misfirea zeszla Helka. W tej chwili na stole chaosnik ma juz tylko dwa Shriny, chosenow z małym magiem i duzego maga na dysku. U Duka Warriorzy wpadaja w 6 Crypt Horrorow a Shrine w klocek zombie. Zaraz do tej walki w bok zombiakow wejda jeszcze pewnie marauderzy, wiec zombiaki wyparuja max w dwie tury. A jest ich z 50.

Rince robi dorzynki. Nie zauwazyłem, ze juz wczesniej chaosnikowi z misfirea zeszla Helka. W tej chwili na stole chaosnik ma juz tylko dwa Shriny, chosenow z małym magiem i duzego maga na dysku. U Duka Warriorzy wpadaja w 6 Crypt Horrorow a Shrine w klocek zombie. Zaraz do tej walki w bok zombiakow wejda jeszcze pewnie marauderzy, wiec zombiaki wyparuja max w dwie tury. A jest ich z 50.
-
- Kretozord
Dzięki bless.
Nie widziałem ani nie czytałem żadnej relacji z Olimpiady (tej co się chyba już skończyła), ale Twoje materiały czytam i oglądam z wypiekami na twarzy.
Drobna wskazówka: z Duke'iem i Rince'm rób wywiady o rzeczach niezwiązanych z battlem.
Nie widziałem ani nie czytałem żadnej relacji z Olimpiady (tej co się chyba już skończyła), ale Twoje materiały czytam i oglądam z wypiekami na twarzy.
Drobna wskazówka: z Duke'iem i Rince'm rób wywiady o rzeczach niezwiązanych z battlem.
Kalafior zamiotł włocznie gwardia. Kadai wpada w tył 20 kusz. Helka siedzi w rydwanie. Delfy sie juz powoli koncza. U Stacha walka wciaz trwa, ale jest troche lepiej bo Kadai, ktory stał juz na jednej ranie, wział sie i przepalił.
Gasior poki co bez zadnych strat a imperium topnieje w oczach. Jedna drobna komplikacja to czołg, ktory sie w koncu jednak uwolnił i wpadł w bok Horrorow walczacych z Demisiami.
Dzieki za miłe uwagi!

Dzieki za miłe uwagi!