Panowie, wielkie sorry, ale nie dam rady w niedziele
Dyrekcja mnie załatwiła i do poniedziałku jestem w delegacji.
Grichalk, może w następną niedzielę?
Dzisiaj będę w Lochu i dowiem się jak wygląda sytuacja bo podobno ten blok w którym mamy klub będą ocieplać i wspólnota wymyśliła że na ten czas zostanie im użyczone właśnie nasze pomieszczenie Jak dziś tam pojadę to będę wiedział na czym stoimy.
Przez najbliższe 2-3 tygodnie nie da rady grać w Lochu. Jak tylko wszystko wróci do normy dam znać. Dzisiaj jadę zabrać na ten czas Swoją armię stamtąd i złożyć stoły żeby nie przeszkadzały. Gdybyście dali radę zagrać w poprzedni weekend to jeszcze było to możliwe, szkoda że się nie udało.
Ja i tak muszę czekać na Pawła aż wróci do Wawy, a ze Śmiechem zagram na sam koniec, moją ostatnią bitwę w tej Rundzie bo jeszcze nie jestem w stanie wystawić się na 20k.
Bayer , to skoro nie możemy w Lochu to może w Paradoxie zagramy?
Tylko, że w tedy gralibyśmy na jednym stole, a nie wiem czy przy 8,5 k się pomieścisz, więc trzeba by ewentualnie zmniejszyć punkty (ja sie łatwo mogę dostosować).
Graliśmy scenariusz B&G . Na widok zniszczonego czołgu w pierwszej turze (zaczynałem) klocek rycków z e sztandarem , BSB i Generałem dał nogę za stół. W 3 turze udało mi się zdobyć 5 BP (Bayer miał ich 10 , ja zalewie 7) i tym samym zakończyć potyczkę.
Niefart Bayera na oblanej panice na 10 LD z BSB ustawił jak by nie było bitwę na samym początku.
Hehe czasami tak bywa. Miałem do Was podjechać ale w sobotę ostro przymelanżowałem i nie dałem rady, dopiero na mecz zebrałem zwłoki, miałem zajrzeć do Paradoxu ale już było późno i poszedłem od razu na stadion. Bayer mam chwilowo nieczynny telefon bo pękła mi karta więc pisz pm.
Mam dobrą wiadomość, wczoraj zmierzyłem długość i szerokość wolnej przestrzeni w moim "salonie" ... i okazało się że spokojnie mogę tam rozstawić dwa stoły (i zostaje jeszcze sporo miejsca na swobodne poruszanie się wokół nich) Wobec tego, przynajmniej na razie, możemy kontynuować Kampanię u mnie, do końca tygodnia przewiozę z Lochu stoły i wszystkie tereny.