Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Sicilian Studio
Noki spróbuj sobię zrobić taki miks - czarna farba, czerwona farba (krwista) i klej uhu (przezroczysty). Dobrze imituje krew i można tym robić nawet skapujące efekty.
A figs jest zacny.
A figs jest zacny.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny slayerek, dobrze to wygląda...
Dzięki wielkie tylko jak przyjmować 3 kropki, sarkazm ?smiejagreg pisze:Fajny slayerek, dobrze to wygląda...

To mówisz teraz o Gotreku,nie ?Deus pisze:Wracając do dioramki, nie zmieniałbym już nic, bo slayer dobrze teraz tam pasuje
Kurde teraz maluję modele na konkurs Kurosa, potem maluję Shaggiego(Shaggotha) i grejtera tsincza no więc nie wiem kiedy znajdę czas na dioramkę

Pozdro

Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ciekaw jestem shaggyego, też niedługo się mam za niego zabrać...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Spoko, ale na razie mam nieskończonego Archaona konnego i piątke warriorów Nurgla, więc się opóźni mój start 

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Zazdroszczę Ci, że potrafisz z takim dobrym skutkiem spożytkować 6 godzin. 

zapewne tak i w to wierzę. Sam rozumiem niepojętość robienia zdjęćNokimam pisze:Dzięki wielkie! Wiem że wszyscy prawie tak mówią i to oklepana wymówka ale on serio wygląda 3 razy lepiej na żywo![]()

Shagi fajny.
No wiadomo, trzeba umieć naprawdę dobrze używać aparatu żeby oddać prawdziwy wygląd modelu. Wiadomo że to najlepiej wychodzi przy świetle dziennym więc zrobiłem przy takowym i zaktualizowałem z ostatnim poście. Te zdjęcia są najlepsze z 3 partii i są najbliżej prawdziwego wyglądu.
Następna rzecz za którą się biorę dzisiaj to screemersy tsincza
Pozdro
Następna rzecz za którą się biorę dzisiaj to screemersy tsincza

Pozdro
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, sieknąłeś go bardzo szybko i fajnie wyszedł
.