Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
poiszlo zgłoszenie
Oooo.. Inferno !!!
Odzyskałeś przytomność po Włocławku ? xP
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Kiedyś trzeba poznać Twoją ciotkę.Przemcio pisze:Jak się rodzina dowiedziała, że przyjeżdżam do Białego to już mnie zapraszają do siebie na bimber...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Zapodaj.![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Tak mnie nie przekonacie. Musicie w ofercie zamieścić coś wyjątkowego.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Wojtuś wybacz ale lasek dla ciebie nie będę podrywał ale jak nie będziesz się opierdzielał to z jakąś zatańczysz a jak nie będziesz podrywał jak pewna osoba w tamtym roku chyba to może i coś więcej, bylebyś nie patrzył na studentki jak na dinozaury mimo, że są od ciebie starsze ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Bo w sumie tylko to mogę wymyślić na szybko
Masz kilka bajerów na wejściu, jeszcze przynajmniej jeden szykujemy dla wszystkich graczy. Fajne nagrody dla młodzieży i nowych graczy, na obiady też nie wydasz bo w cenie, jak się postarasz to masz szansę na wejsciówkę za free, możesz pograć z zagraniczniakami bo będą, masz opcję spędzenia majówki na mazurach które są rzut beretem, do tego legendarne imprezy oraz gry i zabawy z Frontem Wschodnim. Grilla u Kulczyka z panienkami koksem i wódą Ci nie ogarnę ale gwarantuję, że u nas jest lepsza impreza niż u niego i też walczymy o możliwość wystawienia kilku grillów z swobodnym dostępem dla graczy na miejscówce w trakcie turnieju by wszyscy mieli jak najlepszy weekend ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Niech Ci będzie będziesz głównym bohaterem następnego filmiku promocyjnego bo widzę, że usilnie o to walczysz![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Bo w sumie tylko to mogę wymyślić na szybko
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Niech Ci będzie będziesz głównym bohaterem następnego filmiku promocyjnego bo widzę, że usilnie o to walczysz
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Spoko! Śpisz ze mną w śpiworze. Sorry Dudi.WojtuśŚ pisze:Tak mnie nie przekonacie. Musicie w ofercie zamieścić coś wyjątkowego.
Poza tym nie chcę wiedzieć co zrobi Tobie Dymitr jak nie pojedziesz.
Może zawita u nas kilki Francuskich graczy !
Takie pytanko, czy moze ktorys z uczestnikow turnieju mialby nadmiarowa mala scaterke i artyleryjke? Wymienie na normalnej wielkosci scater/artilery + kostki qworkshopu ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Przemek: wszystkie nasze mastery były międzynarodowe i to nie na zasadzie 1 gracz skądś zawitał ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Litwini zastanawiają się. Jak będę miał dokładne info to potwierdzę![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Litwini zastanawiają się. Jak będę miał dokładne info to potwierdzę
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego