Kolejna Krakowska Liga
- Paraszczak
- Falubaz
Re: Kolejna Krakowska Liga
UB oraz tradycyjny stół mają swoje plusy i minusy. Tak jest ze wszystkim. Wystarczy je dostrzec i umiejętnie je wykorzystać. Tak na UB jak i przy stole.
P.S. Dawać Pairingi bo mam nową kmine na DE!
P.S. Dawać Pairingi bo mam nową kmine na DE!
- Paraszczak
- Falubaz
Nie nie! Mam na Ciebie chrapkę w 3 rundzie! Wykluczam absolutnie Twój drop.
Co do wyższości gry na stole nad grą na UB to nie ma dyskusji i po stokroć wolę grać przy stole. Chodzi ma raczej o sytuacje, gdzie masz ochotę zagrać z kimś z Gorzowa. Albo UB alb oraz w roku.
Co do wyższości gry na stole nad grą na UB to nie ma dyskusji i po stokroć wolę grać przy stole. Chodzi ma raczej o sytuacje, gdzie masz ochotę zagrać z kimś z Gorzowa. Albo UB alb oraz w roku.
Przypominam że do 20 wyniki!
Wisła Kraków.
Ok, więc parringi rano, nie będę wam wpisywał 5-5 przecież
Wisła Kraków.
Fluffy pisze:Z Kosą 10:10.
Pozdrawiam
no nie
13:7 dla Fluffiego, bo nie dałem rady zagrać z mojej winy więc remis jest słaby. Mogłem dać nawet 20 ale Fluffy chciał 13, to skąd ten remis?
-
- Falubaz
Fluffy jest taki uczciwy, a ludzie go od wałkarzy wyzywają! Toż to wzór uczciwości
Leoh - Kuba P.
Stone - Maciek P.
Dydu - PiotrB
Kosmo - Fluffy
Butan - Kosa
Syraf - Danrakh
Charki - Vampir
Gremlin - PSz
Dibo - Lucius II
Sevi - Caledor
Czas start!
Wyniki wrzucę popołudniu.
Stone - Maciek P.
Dydu - PiotrB
Kosmo - Fluffy
Butan - Kosa
Syraf - Danrakh
Charki - Vampir
Gremlin - PSz
Dibo - Lucius II
Sevi - Caledor
Czas start!
Wyniki wrzucę popołudniu.
Wisła Kraków.
Kaleson wszystko psuje - pewnie znów ominęła mnie jakaś ciekawa pogawędka...
xYz
Chlopaki serio? 3 strony wyjebac? Tak wiem - spam spamem, ale lol ; p naprawde ostra sieczka. DYmitra ostatnio cos swierzbia recę (nie kasuj tego to polubie Kota z Zalasia! ; *) Ja na tym temacie sie uczyłem co miałem Laikowi pisac... ; ( szkoda ze juz go nie ma
(btw - jestem kultysta Fluffiego i go lubie, nie zwałował mnie też ani razu ; p)
(btw - jestem kultysta Fluffiego i go lubie, nie zwałował mnie też ani razu ; p)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Piszemy na temat.
Dwa tygodnie od wczoraj.
Dwa tygodnie od wczoraj.
Wisła Kraków.