Galeria Adama
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Adama
No powiem Ci greg ze faktycznie trafiłeś z tymi metalikami na toporach, z nich nie jestem zadowolony. Przydałby mi się jakiś nowy tutorial na to...
A z innych nowości, 3 razorgor do stadka
A z innych nowości, 3 razorgor do stadka
Mają W mojej wyobraźni jakoś ciężko mi było uwierzyć, ze każdy taki bojowy świniak będzie miał cały ogonek, w związku z czym to sobie odwzorowałem
Hejka,
Trochę mnie tu nie było, co nie znaczy że nic nie zmalowałem. W międzyczasie zacząłem kolekcjonować armię Space Wolves, poniżej moje pierwsze pomalowane figurki. Dopiero zaczynam zabawę z obecnym sposobem robienia zdjęć, zakłądam że każde kolejne bedzie coraz lepsze (eksperymentuję dopiero z ustawieniem aparatu i oświetlenia).
Trochę mnie tu nie było, co nie znaczy że nic nie zmalowałem. W międzyczasie zacząłem kolekcjonować armię Space Wolves, poniżej moje pierwsze pomalowane figurki. Dopiero zaczynam zabawę z obecnym sposobem robienia zdjęć, zakłądam że każde kolejne bedzie coraz lepsze (eksperymentuję dopiero z ustawieniem aparatu i oświetlenia).
Bardzo ładne malowanie, szczególnie wilki.
Dwa pytania: z czego robione były spękania na podstawce "prosiaczka"? przepis na śnieg można prosić?
Dwa pytania: z czego robione były spękania na podstawce "prosiaczka"? przepis na śnieg można prosić?
Mój blog: http://abigerindustry.blogspot.com/
Abiger - Dzięki! Zgadza się to co Durant powiedział, a śnieg jest z Army paintera, zmieszany z klejem (takim białym) tej samej firmy oraz kapką wody.
Uścisk prezesaCo wygrałem?
Dzięki!
A tu kolejna figurka, tym razem Runepriest:
A tu kolejna figurka, tym razem Runepriest:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Niewidomy?
Niach niach niach, ale checheszki się tu was trzymają Gość ma błękitnie świecące oczy ze zrobioną poświatą, ale słabo to na zdjęciu wyszło niestety (czary moze rzucać w końcu, więc jakiś element magiczny chciałem zawrzeć).
Nowy Bloodclaw do paczki:
I kolejny termi do Space Wolves:
Eh, dawno mnie tu nie było, szczególnie ze nie zamieszczałem kolejnych wilczków z pomalowanej kolekcji. Ostatnio, po tym całym AoSie, odkryłem grę Warthrone i tak mnie to zmotywowąło że wróciłem do malowania bestyjek
Na początek Minotaur i Khazrak, za jakiś czas bedzie również Ghorgona.
Na początek Minotaur i Khazrak, za jakiś czas bedzie również Ghorgona.