2400 8 edycja
Moderator: Ziemko
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: 2400 8 edycja
Zobacze jak spisze mi sie ta rozpiska na turnieju w sobote a rozpa na engine w niedziele. Mam zamiar przeprowadzic szereg testów szukajac optymalnej rozpy na druzynowego mastera w Krakowie. Jesli w parowaniu bedzie dobrze to nie bede wystawiać sie na strzały z armat bo nie bede gral przeciwko armatom.powiedz okoniu czy oldboy dobrze jest złożony?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Ja to nawet z enginem bym go nie wystawiał bo za ta cenę można wystawić oldblooda i herosa na "koniach" i tak jak przedmówca pisał z powodu ze jest generałem ogień będzie skupiony głownie na nim
Ale z 2giej strony rozumiem ze chcesz sie pobawić zabawka która przychodzi od malarza
Ale z 2giej strony rozumiem ze chcesz sie pobawić zabawka która przychodzi od malarza
Ok, daj znać jak poszło. Sam Saurian Warlord jest złożony w porządku, chyba że wolałbyś dodać mu więcej przeżywalności na ataki zasięgowe kosztem divine attacks, to wtedy wymieniasz icona na gem of fortune.lwieserce85 pisze:Zobacze jak spisze mi sie ta rozpiska na turnieju w sobote a rozpa na engine w niedziele. Mam zamiar przeprowadzic szereg testów szukajac optymalnej rozpy na druzynowego mastera w Krakowie. Jesli w parowaniu bedzie dobrze to nie bede wystawiać sie na strzały z armat bo nie bede gral przeciwko armatom.powiedz okoniu czy oldboy dobrze jest złożony?
Grając na alpha carnim lubiłem też mieć na kimś (np. skink high prieście) Jade Staffa. Możliwość rzucania taniego dodatkowego heala i counterka z atrybutu absorbującego 1 wounda jest spoko.