![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Solider,ironhead
napiszcie cos wiecej o bitwie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Gralo sie bardzo fajnie, potwierdzamNever pisze:strzyga przeżytkiem? w żadnym razie. Armie na ofensie nie mają jej jak skontrować. Bez magii i strzelania z snajperek klapa.
Jak grałem z Ironheadem to
Mnie szachowała przez całą bitwę, ostatecznie zabiła mi 2 oddziały za 650 pkt, więc wyszła mocno na plus pod względem punktowym, to jest dobry straszak. No i nie zginie na efekcie miscasta na 1-4 jak wielu innych moich przeciwników.
Jakie znacie sposoby na strzygę w combacie? W krasnoludach chaosu podejrzewam, że nie ma co marzyć o jego pokonaniu w walce wręcz
Ja słyszałem o Chaos Lordzie z wardem 3+ i Deamon Prince
Jeszcze bym próbował Black Orkiem z mieczem inicjatywy 10, bo ma Siły 6
O ile dobrze pamiętam,
3:0 Never:Dreef
1710 małych punktów dla mnie, 805 dla Deefa,
Bardzo się cieszę, że wziąłem udział w lidze na open. Jakoś nie zauważyłem przegieć i grało się przyjemnie mimo, że miałem maga tylko na 2 poziomie
Widzieli takie dziwy? Ogr na tarczy, kto będzie to diabelstwo nosił....mati.pl pisze:strzygę mój król na tarczy je: z 1+ sv i obniżaniem siły do 5, reroll save, immune to kb i poison plus podwyższenie siły x 2 przeciw To 5+i ciach!
Dwa nieduże nosorożceMisio pisze:Widzieli takie dziwy? Ogr na tarczy, kto będzie to diabelstwo nosił....mati.pl pisze:strzygę mój król na tarczy je: z 1+ sv i obniżaniem siły do 5, reroll save, immune to kb i poison plus podwyższenie siły x 2 przeciw To 5+i ciach!
Z ciekawszych rzeczy:stithu pisze:A po przeliczeniu dokładnym to Stithu -Adamyetz 4-0 (2775 - 105)Adamyetz pisze:Stithu - Adamyetz 4-0 (2500-500 orientacyjnie)
Sławek pisze:Sławek vs Bartosz 4-0 ( 860:100 )
Dzięki za grę!
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole