Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Prędzej spodziewam się ograniczeń dużej ilości śmieciowych oddziałów (np. 10tki warriorów z czempionami) w połączeniu z obszarowym stubbornem.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Dydu, podaj czas rozpoczęcia i zakończenia turnieju
Wisła Kraków.
Rozkład jazdy:
8.30 - 9.00 - rozkładamy się
9.00 - 9.15 - zapisy
9.15 - 11.45 - I bitwa
12.00 - 14.30 - II bitwa
14.45 - 17.15 - III bitwa
Ogłoszenie wyników po posprzątaniu.
Wszystkich, którzy mogą zapraszam na 8.30 do pomocy.
Niestety ale nie możemy sobie pozwolić na obsuwę, więc karniaki za każde rozpoczęte 2 min. po 10min 5-5 i karniaki.
8.30 - 9.00 - rozkładamy się
9.00 - 9.15 - zapisy
9.15 - 11.45 - I bitwa
12.00 - 14.30 - II bitwa
14.45 - 17.15 - III bitwa
Ogłoszenie wyników po posprzątaniu.
Wszystkich, którzy mogą zapraszam na 8.30 do pomocy.
Niestety ale nie możemy sobie pozwolić na obsuwę, więc karniaki za każde rozpoczęte 2 min. po 10min 5-5 i karniaki.
Czy być może ktoś jedzie z Kato??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Jest spora szansa ze sie pojawie.
Jeszcze mam tylko taka uwage - zamiast pisac 'Nagrody: zalezne od frekwencji' proponuje jednak zapisac ile miejsc jest nagradzanych i ew w jakich proporcjach wiem ze sie czepiam ale mam przykre wspomnienia z katowic gdzie podzial nagrod ustalany byl pod koniec ostatniej bitwy i zalezal od sytuacji na pierwszych stolach gdzie grali organizatorzy
Jeszcze mam tylko taka uwage - zamiast pisac 'Nagrody: zalezne od frekwencji' proponuje jednak zapisac ile miejsc jest nagradzanych i ew w jakich proporcjach wiem ze sie czepiam ale mam przykre wspomnienia z katowic gdzie podzial nagrod ustalany byl pod koniec ostatniej bitwy i zalezal od sytuacji na pierwszych stolach gdzie grali organizatorzy
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Kosmo - u nas nigdy nie było z tym problemu.
Nagrody są dla TOP-3, a ich wysokość uzależniona od frekwencji.
Nagrody są dla TOP-3, a ich wysokość uzależniona od frekwencji.
Wisła Kraków.
+ uścisk dłoni prezesa organizatora ale tylko dla TOP 3
Lol, u kogo tak miałeś?Kosmo pisze:Jest spora szansa ze sie pojawie.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Spoko, wszystko rozumiem, ale dalej uwazam ze to co napisales teraz powinno byc wpisane do regulaminu i powinno to byc standardem
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Kosmo pisze:Spoko, wszystko rozumiem, ale dalej uwazam ze to co napisales teraz powinno byc wpisane do regulaminu i powinno to byc standardem
za same takie insynuacje że Dydu mógł by coś zdefraudować to bym Cię na turniej nie wpuścił Poza tym co Cię nagrody obchodzę - byłeś kiedyś top 3 na krakowskim lokalu bo ja sobie nie przypominam My w Krakowie mamy kasę i nie musimy graczy okradać