Poznański Master 18-19 kwietnia -wyniki góra 1 postu
Wszelkie prowokacjec w tym temacie zaczal Smiechu
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Reaguje na jego najazd na Klopsa - który zresztą już nawet na forum przestał pisać tak po nim jeździcie. Jeżeli bym nie reagował to znaczy że bym pochwalał jego zachowanie - co przez akceptację robi większość, do której nie chcę się zaliczać.Kalesoner pisze:No to skoro uważasz, że jest burakiem, to po co go prowokujesz?
Durin +1
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Powinniśmy zmienić nazwę mastera na "A to Klops".
A tak serio to...
A tak serio to...
Jak dzieci, kurde, jak dzieci...Wszelkie prowokacjec w tym temacie zaczal Smiechu
Naviedzony pisze:Powinniśmy zmienić nazwę mastera na "A to Klops".
A tak serio to...Jak dzieci, kurde, jak dzieci...Wszelkie prowokacjec w tym temacie zaczal Smiechu
Facet jak by nie patrzeć jest dzieckiem przez całe życie, tylko zabawki drożeją.
Do tego niektóre panie uważają, że facet rozwija się do 3 roku życia a potem już tylko rośnie
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Dlatego kupując zdalnie sterowany helikopter nie miałem wyrzutów sumienia.Matis pisze: Do tego niektóre panie uważają, że facet rozwija się do 3 roku życia a potem już tylko rośnie
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czego Ty nie zrobisz by być bliżej tęczy...Jagal pisze:Dlatego kupując zdalnie sterowany helikopter nie miałem wyrzutów sumienia.Matis pisze: Do tego niektóre panie uważają, że facet rozwija się do 3 roku życia a potem już tylko rośnie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Przynajmniej je mięso...Cauliflower pisze:Czego Ty nie zrobisz by być bliżej tęczy... ;)Jagal pisze:Dlatego kupując zdalnie sterowany helikopter nie miałem wyrzutów sumienia. :mrgreen:Matis pisze: Do tego niektóre panie uważają, że facet rozwija się do 3 roku życia a potem już tylko rośnie :D
mięso mięsem, ale ja własnie pakuje figury i dzisiaj już ruszam do Polski, jutro w poznaniu jeszcze jakieś balety przy okazji trzeba zaliczyć i 1szą kac-bitwę można grać!
My mamy podobne plany.
e: pożyczy ktoś Teclisa?
e: pożyczy ktoś Teclisa?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
@Kalafiom & Mapet -> Helikopterem można tez od tęczy "..." w podskokach
Żart z mięsem jest wyborny, tylko trzeba znać historię Kalafiora:P
Żart z mięsem jest wyborny, tylko trzeba znać historię Kalafiora:P
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
kudłaty pisze:Żart z mięsem był bardzo hermetyczny, ale w wąskim gronie miał swój urok.
W razie czego, gdyby ktoś coś potrzebował na turbo awarii 695 094 314
Twoj nr rozumiem?
Nope, Klopsa;-)Ziemko pisze:kudłaty pisze:Żart z mięsem był bardzo hermetyczny, ale w wąskim gronie miał swój urok.
W razie czego, gdyby ktoś coś potrzebował na turbo awarii 695 094 314
Twoj nr rozumiem?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
DokładnieMilczek pisze:Jeżeli to wciąż ten sam żart, to przebył dłuuugą drogę
Ziemko pisze: Twoj nr rozumiem?
Grunt, że post nabity!Laik pisze: Nope, Klopsa;-)
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.