[Łomianki] 27-28.08.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 5x2500
- kompatybilijny
- "Nie jestem powergamerem"
Re: [Łomianki] 27-28.08.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 5x
Zakaz dublowania armii w jednym składzie służy głównie do wyjątkowo skutecznego ograniczenia liczby grających...
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
A co ty masz do roboty innego w wakacje?

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Nie tylko martwego systemu zasługa jest frekwencja ; )
Będzie epicko!
Będzie epicko!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Chciałem poinformować, że z turnieju za prawie rok przetrzymywania wartosciowych figurek bez reakcji na prośby o zwrot został zbanowany Aleksander Jaworowski - Rince. Ban miał być warunkowo odwieszony jeśli modele zostaną zwrócone do końca terminu zgłoszeń. Chcielibysmy prosić innych organizatorów turniejów w Polsce o podtrzymanie bana do czasu wyjaśnienia sytuacji.
Rola ABC w procesie decyzyjnym była mocno doradcza, a na koniec i tak przychodził jakiś pajac i autorytarnie stwierdzał, że np. kusznicy z BS3, WS2 i Ld5 są zbyt potężni dla Bretki, albo,że armia oparta na feudalnej Europie nie ma stylu gry dla oblężeń.
Co zresztą widać po wyjątkowo dużej rotacji kadr akurat w tej grupie, ale nie tylko po tym.
Co zresztą widać po wyjątkowo dużej rotacji kadr akurat w tej grupie, ale nie tylko po tym.
Uprawa warzyw od 1997 roku

- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
19 godzin mineło a rozpisek wciaz brak.....
dawaj kalesoner rozpy bo nie mem co czytac w pracy prosze

dawaj kalesoner rozpy bo nie mem co czytac w pracy prosze

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
wiem ze ma trzy dni....ale ja tak ciekaw jestem jak inni zlozyli kijanki na dmp.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
każdy jest ciekaw co tam inni gracze armii, którą się gra poskładali, ja również czekam na te rozpy z niecierpliwością ogromną