Figartes - prace od Kuczek & Szary
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
teraz wiem do czego mam dążyć .... dzięki
A jakieś inne elfy (leśne) posiadasz, oczywiście pomalowane ..... ( muszę mieć jakiś wzór do którego dążyć )
A jakieś inne elfy (leśne) posiadasz, oczywiście pomalowane ..... ( muszę mieć jakiś wzór do którego dążyć )
Dokladnie to samo pomyslalem jak go zobaczylem pierwszy raz... Urzekl mnie ten wilk na sztandarze... Wogule mistrzowski jest...bardzo warcraftowy nie wiem dlaczego głowa na sztandarze to istny Cenarius a zieleń jest wyjęta z 3 części WoWa
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Szary zawsze uwazalem , ze robisz genialne freehandy... Teraz to tylko po raz kolejny potwierdziles. Miodna figurka.
@Pass - obawiam się, że rzeźba Green Knightowego konia trochę wymusiła taki kształt.
Tym razem nic nowego, ale do dzisiaj jestem z tego modelu zadowolony, wiec postanowilem zrobic mu lepsze zdjecia. Malowanie wprost z pudelka:
Ludwig Swarzhelm
Oraz link do CMON:
http://www.coolminiornot.com/198703
Będę wdzięczny za głosy i komentarze.
Tym razem nic nowego, ale do dzisiaj jestem z tego modelu zadowolony, wiec postanowilem zrobic mu lepsze zdjecia. Malowanie wprost z pudelka:
Ludwig Swarzhelm
Oraz link do CMON:
http://www.coolminiornot.com/198703
Będę wdzięczny za głosy i komentarze.
Gdyby nie ta zielona podstawka byłby genialny
Mam nadzieję, że mnie nikt nie skarci na dublowanie posta (poprzedni jest w dziale skaveńskim).
Slabsze zdjecia, bez bicia przyznaje od razu. Ale chyba drugi raz mi sie nie bedzie chcialo, a modele nie sa az tak super-uber, zeby sie nad nimi fotograficznie rozwodzic.
Wieksze zdjecia po kliknieciu:
Lord Skrolk, Plaguelord of Clan Pestilens
Chcialem zrobic fajna ksiazke, ale utrzymanie klimatu dyskaligrafii skavenskiej jet blizsze turpizmowi niz wspolczesnym trendom. Ale i tak nie wyszlo tak jak chcialem, wiec moze nastepnym razem. Reszta stosunkowo uproszczona do schematu herosow w armii.
Skaven Warlord
Mialem dodac jeszcze jakies wstegi z runami na tym kiju z tylu, moze kiedys przy okazji. Rzezba porywajaca nie jest, ot klasyczny szczur.
Komentarze, uwagi, sugestie jak zwykle mile widziane.
Slabsze zdjecia, bez bicia przyznaje od razu. Ale chyba drugi raz mi sie nie bedzie chcialo, a modele nie sa az tak super-uber, zeby sie nad nimi fotograficznie rozwodzic.
Wieksze zdjecia po kliknieciu:
Lord Skrolk, Plaguelord of Clan Pestilens
Chcialem zrobic fajna ksiazke, ale utrzymanie klimatu dyskaligrafii skavenskiej jet blizsze turpizmowi niz wspolczesnym trendom. Ale i tak nie wyszlo tak jak chcialem, wiec moze nastepnym razem. Reszta stosunkowo uproszczona do schematu herosow w armii.
Skaven Warlord
Mialem dodac jeszcze jakies wstegi z runami na tym kiju z tylu, moze kiedys przy okazji. Rzezba porywajaca nie jest, ot klasyczny szczur.
Komentarze, uwagi, sugestie jak zwykle mile widziane.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2014, o 11:05 przez Szary, łącznie zmieniany 1 raz.
Po długich bojach udało mi się skończyć jedną z zaległych prac. Tym razem w świątecznym nastroju model w stylu "pędzący prezent".
Kurt Helborg
Link do CoolMiniOrNot.com
Jeszcze niedawno cieszyliśmy się w Polsce z Golden Demona.
Kuczek na szczęście znalazła trochę czasu i pomalowała Eowinę do kateg. LotR. Jak zawsze jest bardzo ciężka kategoria, więc w tym wypadku nawet first cut bardzo cieszy.
Eowyn
I na koniec jedna z moich prac na GD PL, do kat. Squad 40,000, która szczęśliwie została nagrodzona złotem.
Szczegółowy opis do przeczytania w moich galeriach na CofC i CMON.
Harlequin Freaks
Zdjęcie ze strony Games Workshop.
Wszelkie komentarze i opinie mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie,
Szary.
Kurt Helborg
Jeszcze niedawno cieszyliśmy się w Polsce z Golden Demona.
Kuczek na szczęście znalazła trochę czasu i pomalowała Eowinę do kateg. LotR. Jak zawsze jest bardzo ciężka kategoria, więc w tym wypadku nawet first cut bardzo cieszy.
Eowyn
I na koniec jedna z moich prac na GD PL, do kat. Squad 40,000, która szczęśliwie została nagrodzona złotem.
Szczegółowy opis do przeczytania w moich galeriach na CofC i CMON.
Harlequin Freaks
Zdjęcie ze strony Games Workshop.
Wszelkie komentarze i opinie mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie,
Szary.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2014, o 11:07 przez Szary, łącznie zmieniany 1 raz.