mam nadzieje ze bedzie te 65-70 zgloszen, bo jak nie to nihilistyczna hedonistyczna grypa polnoc raczej nie bedzie ruszala swoich zwlok

pzdr !!

nie nie, nie teraz, dla mnie moze byc nawet w pt przed turem liczba osob mnie satysfakcjonujaca.. po prostu z chorym mamy obaj rozne opcje na spedzenie tego weekendu i nie chce mi sie jechac na frekwencyjnie watpliwy master, info jako w przyszly czw pt moze byc, ale infa wczesniej tez sa mile widzianekarlee pisze:Thurion: patrze spore wymagania macieJa tam listy nie mam, ale spokojnie, poczekaj do ostatniego dnia oddawania rozpisek. Przeciez wiekszosc osob zwykle wysyla na ostatnia chwile. Jesli teraz mialoby byc ok 70 zgloszen, to na turnieju musialoby byc pewnie grubo ponad 100-120 - duze wymagania jak na zwykly master
Thurion: tekst dobry i klimatyczny - ale...thurion pisze: mam nadzieje ze bedzie te 65-70 zgloszen, bo jak nie to nihilistyczna hedonistyczna grypa polnoc raczej nie bedzie ruszala swoich zwlok![]()
na Narbutta? Jeszcze mi powiedz ze w klasach szkolnych lub na korytarzach :/ 64 osoby? Ja to z 80 przewiduje na oko...cała wawa+ cały Lublin+ Pomorze(Zapowiada sie duza ekipa)+ Krak + ci co zwykle i jeszcze troche...naprawde cos mi tu nie pasujeszafa pisze:Jako ze musielismy przeneisc sie na Narbutta limit miejsc jest utalony na 64 osoby.
Jak bedzie trza powiekszyc to bedziemy myslec co dalej.
juz zaktualizowałem.Jedy Knight pisze:Asassello - podaj adres imprezy w pierwszym poście. .
niestety ale sala w jakiej bedzie miała miejsce impreza ma niebagatelne znaczenie...lith pisze:Uwierz mi, nam tez. Mielismy tania miejscowke, ktora sie sypnela. W drugiej sie nie udalo, na przasnyskiej mi powiedzieli, ze caly pazdziernik maja zarezerwowany. Sadze, a raczej mam nadzieje, ze te 64 osoby to sa na sali gimnastycznej
Tak naprawde to ja sie boje bardziej, ze bedzie za malo osob, niz za duzo
lolBuszman pisze: ja nie przyjade, nie musicie sie bac
sam chciałbym wiedziec - zgłoszenia ma Lith - jeszcze mi ich nie podesłał. dzis rano mowił ze jest ok 30-35 zgłoszen, ale wiem ze pare nowych doszło..Scimitar pisze:misie pysie - ile macie zgłoszonych ??