Co do "firmowych" farbkek to będą w użyciu ale to dopiero na samym końcu - takie wisienki na torcie

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Czekam z niecierpliwiścią na rezultaty D0m1n1k! Fajnie bedzie zobaczyć Twoje podejście do tych materiałów i technikD0m1n1k pisze: Chyba nawet w tym celu sam zrobię kiedyś coś podobnego, choć niestety będzie to musiało być na znacznie niższym poziomie.
Dzięki, choć będziesz musiał trochę poczekać ("kiedyś") to zdecydowanie mnie zmotywowałeś, a jeśli chodzi o twoje dzieło to moim zdaniem nie musisz być taki skromny.Morel pisze: Czekam z niecierpliwiścią na rezultaty D0m1n1k! Fajnie bedzie zobaczyć Twoje podejście do tych materiałów i technik![]()
Ps: Nie chcę zabrzmieć jak jakiś niewiadomo kto (znawca wielki albo coś - nic z tych rzeczy!) - moge mowić tylko o tym co sam przetestowałem w polu. Żeby nie przedłużać: wszystko rozchodzi się o planowanie i wytrwałość! Rezultaty przerosną wtedy oczekiwania! Wystarczy spojrzeć na mnie - wiem że nie jest to najlepsze co moze być ale ja jestem super zadowolony z tego projektu. Biorąc pod uwagę że to mój pierwszy "takie" z tymi materiałami i ogólną slaką projektu.
Powiem tak: nic nie jest idealne, ale może ładnie wyglądać.Morel pisze:Wszystko w swoim czasie - rozumiem to w pełni!Sam nie wiem czy to skromność czy realizm - z perspektywy czasu widzę poprostu że dużo rzeczy mógłbym poprawić i zrobić inaczej (lepiej...?
) ale pełen dumy i z podniesionym czołem stoję przy swoim dziele!