KULTOWO DRUŻYNOWO III - 17.11.2007
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
ech moje rzuty to jakaś kompletna porażka, ciągnie się to od bitwy z Dębkiem w Pomiechówku
, z Dukiem miałem dobre rzuty na czołgi i IF'ka z kuźni raz mi wyszła na tym kończyła się moja ponadstatystyczność
w sklepie chciałem kupić babeczke to się ze mnie śmieli że nie ten sklep

w sklepie chciałem kupić babeczke to się ze mnie śmieli że nie ten sklep

i juz po turnieju.
na początek chciałbym podziękować wszystkim, którzy przyszli na turniej.
Szczególne podziękowania dla wszystkich co pomagali rano oraz popołudniu przy turnieju oraz Bratowi Tomaszowi za ocenę malowania.
z mojego punktu widzenia pod ketem organizacji turniej wypadł tak sobie (obsów czasowy, problemy z miejscem), ale mam nadzieje ze nie wpłynęły zbytnio na przyjemność z grania reszty uczestników
mam nadzieje ze sie podobało.
oto orientacyjna lista końcowa:
1. Kielon i hobbity (Duke i Niedbal)
2. Earthshaker (Barbarossa, Trojek, Marek G.)
3. Kotlet, Stasiuuu, KarolJ
4. druzyna Fisha
5. Obciągacze (Dastor i społka)
6. old-ones (JJ & Tomasze)
7. kuluła skład (Wojtek Rybak ...)
8. 666 (Turzyński ...)
9. Twój stary (Mobi i spółka)
10. Kick Ass (Kołata i reszta O&G)
11. masters of dizasta (P. Królik ...)
12. Jasiuuu i reszta
13. Pazdzioch team
14. dobrze ssiemy (Żyraf ...)
15. Inkwizytor
16. Lith ...
17. Bartys ...
18. Szczurek ...
19. tabaka team (Olo, ...)
wyniki uwzględniają malowanie oraz premie za noszenie blatów.
pozdrawiam
na początek chciałbym podziękować wszystkim, którzy przyszli na turniej.
Szczególne podziękowania dla wszystkich co pomagali rano oraz popołudniu przy turnieju oraz Bratowi Tomaszowi za ocenę malowania.
z mojego punktu widzenia pod ketem organizacji turniej wypadł tak sobie (obsów czasowy, problemy z miejscem), ale mam nadzieje ze nie wpłynęły zbytnio na przyjemność z grania reszty uczestników

mam nadzieje ze sie podobało.
oto orientacyjna lista końcowa:
4. druzyna Fisha
8. 666 (Turzyński ...)
12. Jasiuuu i reszta
13. Pazdzioch team
15. Inkwizytor
16. Lith ...
17. Bartys ...
18. Szczurek ...
wyniki uwzględniają malowanie oraz premie za noszenie blatów.
pozdrawiam

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Bardzo miło się grało, dzięki przeciwnikom za naprawdę fajne i miłe bitwy. Bawiłem się przednio 

Właśnie tak.Asassello pisze:i juz po turnieju.
Świetny turniej! Dawno się tak dobrze nie bawiłem - turniej niejako z zaskoczenia (o byciu nań zapisanym dowiedziałem się od Brata Tomasza wczoraj), mający po prostu wyrobić normę "jeden turniej na pół roku", okazał się imprezą, która przywróciła mi frajdę grania w battla (jakieś półtora roku kryzys miałem).

Zamierzam robić teraz jeden turniej miesięcznie, zapewne na zmianę WFB-40k.
Niech no jeszcze jakaś szmata mi spróbuje napisać "co to za admin BP, co to nie gra w battla"

Co do bitew:
1. z Barbarossą. I na tym właściwie można zamknąć relację

2. z Grześkiem i jego krasiami. Niefart przeciwnika + niewiedza oraz mój niezły plan pociśnięcia tego turbodefensu zaowocowały 16:4 - a wiem, że mogłem jeszcze lepszy wynik wyrwać. Ale głupio mi było, jak w drugiej turze wybuchło mu kowadło, więc kazałem przerzucić efekt (kowadło i tak zjadł king ze skorpionem turę później)

3. z... cholera, zapomniałem imienia

Powiem tak: WOW! Pocisnęliśmy! Jednak jest jeszcze trochę ognia w tych starych kościachAsassello pisze:oto orientacyjna lista końcowa:
4. druzyna Fisha
8. 666 (Turzyński ...)
12. Jasiuuu i reszta
13. Pazdzioch team
15. Inkwizytor
16. Lith ...
17. Bartys ...
18. Szczurek ...

PS. Widzisz, Bless?

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Turniej byl zajebisty...
Gdyby nie moja slaba ocena z malowania i troche wiecej farta i nie zrobienie jednego bledu w 3 bitwie moglismy o 2 miejsca wiecej ale co tam... Jak na 2 tury dwarfami i tak niezle... 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Było zajebiście
Mimo CH.... wyniku jestem zadowolony, więc tak:
1. Bitwa z nowymi HE, kolega z teamu Fisha (nawet się nie przedstawiliśmy
) no cóż 13:7 w dupsko, masa moich błędów ;/ w roztawieniu no i ten cholerny domek ;/ który mi najwięcej przystworzył problemu... Dobrze było do 4 tury kiedy to przeciwnik na Phenixach liderki z przerzutem nie zdał
Pierwsza tura nie mam DS, trzymam na 4 dd (HE miały 8 PD
+ do rzut ;/) Koło 3 tury nie mam pierwszej cadi czyli 3 DD
, no cóż miałem z magią duży problem lecz wielki fart przeciwnika w jedynkach ;p i 2 mcasty na arcymagu (ini?) No później bolce zrobiły mi rzeź no to tak ogólnie ;/
2. Bitewka z JJ, heh dowiedziałem się po roztawienu iż ma na swoich WE smoka
JJ prubował wałować lecz dzisiejsza młodzież nie do zawałowania ;p No cóż miło nie było jak zawsze z WE, pierwsze 3 tury nic ciekawego (oczywiście dla mnie już było nieciekawie ;/) Dopiero jedna lanca 5 Kotr z BSB (mocno przerzedzona ;/) wbija w drzewko potem dostaje od flanki od smoka. Smoczek rzadnej ranki, Rasiak nic (jak dobrze pamiętam...) W następnej turze solówy 3 KONIE!!! na rasiaku biją 2 ranki + 1 z BSB tu już nie ciekawie u JJ, grzesiu ucieka smoczydło ustało, No i po tych turach dzielni kotrzy zaczynają padać no i koniec 19:1 ;/ Oczywiście to tylko te ciekawsze rzeczy bo wszystko popadało (u mnie;p) od liderki (terror itp.) a reszta to już driadki i dancerki się zajęły...
3. STOPUJEMY...
Dzięki all za gre i miłą atmosferę...
PS: W bitwie 2 z JJ w połowie się zmienił ze swoim kumplem (sorki nie pamiętam imienia) właściciela WE ;] to w zasadzie razem dzielą wygraną (dzięki za grę)
PSS: I Asassellowi za przychodzenie do mnie podczas magowania HE przynosisz mi szczęście ;]

1. Bitwa z nowymi HE, kolega z teamu Fisha (nawet się nie przedstawiliśmy

2. Bitewka z JJ, heh dowiedziałem się po roztawienu iż ma na swoich WE smoka

3. STOPUJEMY...
Dzięki all za gre i miłą atmosferę...
PS: W bitwie 2 z JJ w połowie się zmienił ze swoim kumplem (sorki nie pamiętam imienia) właściciela WE ;] to w zasadzie razem dzielą wygraną (dzięki za grę)

PSS: I Asassellowi za przychodzenie do mnie podczas magowania HE przynosisz mi szczęście ;]
- marcus_cheater
- Oszukista
Turniej był super... Dzięki dla organizatorów i przeciwników...
11 miejsce w takim towarzystwie to zadowalający wynik (chociaż nie przeczę, że mogło być lepiej, ale i tak nie ma co narzekać)...
P.S. Jasiuuu mówiłem, że Polska wygra!!!!!!!...

11 miejsce w takim towarzystwie to zadowalający wynik (chociaż nie przeczę, że mogło być lepiej, ale i tak nie ma co narzekać)...
P.S. Jasiuuu mówiłem, że Polska wygra!!!!!!!...

Zarąbisty turniej!
Jak po roku turniejowej przerwy to 8 miejsce w zupełności mi wystarcza
Asasello -> thx za ostatnią bitwę, była chyba najfajniejsza ze wszystkich, dawno nie musiałem się tak kitrać po krzakach Chaosem
Semi & Tomash -> dobrze było was spotkać po roku, mordki wy moje -> do zobaczenia w Łodzi
.
Jak po roku turniejowej przerwy to 8 miejsce w zupełności mi wystarcza

Asasello -> thx za ostatnią bitwę, była chyba najfajniejsza ze wszystkich, dawno nie musiałem się tak kitrać po krzakach Chaosem

Semi & Tomash -> dobrze było was spotkać po roku, mordki wy moje -> do zobaczenia w Łodzi

.
Fajnie sie gralo. Podziekowania dla organizatorow. Dzieki przeciwnikom za fajne bitwy. Wszystkie bardzo przyjemne (gralem z Bratem Tomaszem, Tigeriusem i Kotletem). Dzieki dla mojej druzyny za jak zawsze bardzo dobry team spirit.
Na koniec oczywiscie gratulacje dla Kielona i Duke'a i Niedbala.
Na koniec oczywiscie gratulacje dla Kielona i Duke'a i Niedbala.
Turniej na prawdę bardzo fajny.
Co mnie cieszy oprócz dużej frekwencji, to że na turnieju było bardzo dużo nowych mordek.
Co do bitew wszystkie w miłej atmosferze na totalnymk luziku.
Pozdrowienia dla:
Slanesha (12-8 )
Semiego (14-6)
Holana (7-13)
No i oczywiście dla 2óch hobbitów współtowarzyszy.
A przedewszystkim dla Bartka Białowąsa, za tworzenie super atmosfery turniejowej i rozpracowanie 2óch flaszek.
Co mnie cieszy oprócz dużej frekwencji, to że na turnieju było bardzo dużo nowych mordek.

Co do bitew wszystkie w miłej atmosferze na totalnymk luziku.
Pozdrowienia dla:
Slanesha (12-8 )
Semiego (14-6)
Holana (7-13)
No i oczywiście dla 2óch hobbitów współtowarzyszy.
A przedewszystkim dla Bartka Białowąsa, za tworzenie super atmosfery turniejowej i rozpracowanie 2óch flaszek.

- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
w pyte balet 
3x bretka (na własne albo kolegów życzenie
)
1. rispekt dla Marka Golana (wyjebista lekcja - szacun!!!!! wielka nauka zasad = pełna kulturka - naprawde dzięki za lekcję!)
2. kolega ktorego przejąłem na dożynki od JJ. Dzięki za grę !!!. Sorki że wziąłem sie za dożynki - takwyszło. I tak miło było.
3. Bardzo mi przykro ale nie pamietam imienia kolegi chociaż to była najprzyjemniejsza gra tego turnieju
(((( zajebiste łubudu z wieloma zwrotami akcji
) 2 x 11 (razy X) Zawsze jestem do dyspozycji jeśli chodzi o czelędże !!!! Zazdroszcze Twoim przeciwnikom w grach domowych.....Rispekt po stokreć !!!!!
Turniej w pyte. Bawiłem sie super chociaż moja rozpiska nadawała się na pchanie kapsli
o zobaczenia!!!!!!
Bretka rulezz!!!!!!

3x bretka (na własne albo kolegów życzenie

1. rispekt dla Marka Golana (wyjebista lekcja - szacun!!!!! wielka nauka zasad = pełna kulturka - naprawde dzięki za lekcję!)
2. kolega ktorego przejąłem na dożynki od JJ. Dzięki za grę !!!. Sorki że wziąłem sie za dożynki - takwyszło. I tak miło było.
3. Bardzo mi przykro ale nie pamietam imienia kolegi chociaż to była najprzyjemniejsza gra tego turnieju

Turniej w pyte. Bawiłem sie super chociaż moja rozpiska nadawała się na pchanie kapsli

o zobaczenia!!!!!!
Bretka rulezz!!!!!!

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ło żesz ty niewdzięczniku…Brat Tomasz pisze:
o)
Rozpa; Smok, bsb i 2 treemeny kontra 3 x Bretka…
To ja musiałem z dwoma scrollami smażyć się w błyskawicach Trojka, albo z jakimiś WE się Wampirami męczyć, a ty mówisz, że Twoja rozpa nadawała się na pchanie kapsli??
Kapsle to z Bretki zostają, po tym jak się ona przez nią przetacza. . .
Nie znasz się. Było świetnie.Asassello pisze:i juz po turnieju.
z mojego punktu widzenia pod ketem organizacji turniej wypadł tak sobie (obsów czasowy, problemy z miejscem), ale mam nadzieje ze nie wpłynęły zbytnio na przyjemność z grania reszty uczestników![]()
Po pierwsze – świetnie, że komuś się chce robić turnieje.
Po drugie – miła atmosfera.
Jeśli org, dręczy i wrzeszczy, trzyma reżym, może i „organizacyjnie” wszystko gra, ale do „Ożarowa” czy "Giszowca" to daleko takiemu turniejowi. …
Czuć, że tur zrobiony został przez graczy, dla graczy.
Niech Żyje Kult!!!!
Oby im się chciało jak najdłużej.
Dzięki wszystkim, orgom, Tomaszom, przeciwnikom i nawet Trojkowi….
Który oczywiście zepsuł mi szelki i przez błota Gołkowa musiałem przedzierać się zręcznie trzymając się za spodnie. Ale zdążyłem, i Polska wygrała 2:0.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
dupa dupa dupa !!!!
jak umiesz grać to nawet na drzwiach od stodoły polecisz...... a jak nie umiesz to to cie każdy punkcik cieszy
to jest moje motto 

BT
jak umiesz grać to nawet na drzwiach od stodoły polecisz...... a jak nie umiesz to to cie każdy punkcik cieszy

BT
Oj, kiedyś się doigrasz i dostaniesz moje TK do pogrania. Wtedy pogadamy o skillu i popychaniu kapsli 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
A i tak umiejętnść latania DE tytlko dwie osoby na świecie posiadły.Tomash pisze:Oj, kiedyś się doigrasz i dostaniesz moje TK do pogrania. Wtedy pogadamy o skillu i popychaniu kapsli
2 w nocy w wy spamujecie?
Wstyd.
BTW;
For The Old Ones!!!!
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.