zalezy od kamienia. niektore opalizuja odwrotnieBlik powinien być na górze, kolor prawie całkowicie na dolnej części klejnotu.
Skaven-blog malarski [up 29.08.08 ]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
dlaczego ta lwia skóra ma oczy?
Mój murzyński elfik trochę poprawiony, co sie okazało straciłem moc, po prostu na tej figurce nie umiem zrobić skóry
Jutro jeszcze do światła dziennego zrobie jakieś foto ale wychodzi jakoś z du.. nie bardzo jeszcze umiem obsługiwać mój aparat i kolorki jakieś takie mało soczyste mi wychodzą
Jutro jeszcze do światła dziennego zrobie jakieś foto ale wychodzi jakoś z du.. nie bardzo jeszcze umiem obsługiwać mój aparat i kolorki jakieś takie mało soczyste mi wychodzą
Gość wygląda na nieco zdziwionego całą sytuacją
Poza tym rękawice aż się proszą o rozjaśnienia, koniecznie.
pzd
Poza tym rękawice aż się proszą o rozjaśnienia, koniecznie.
pzd
Teraz to on ust nie posiada, to wina modelu czy malowania? Bo ewidentnie na jego wizerunek twarzy bardzo wpływa ta część face'a.
Wyraz twarzy mnie rozwalił wygląda jakby miał puścić pawia albo .... ,że tak powiem do toalety musiał na dłuższe posiedzenei
Właśnie chłopak traci duzo na zdjeciach bo w realu sie zupełnie inaczej prezentuje, jutro moze wreszcie jakieś słońce wyjdzie to ładne fotki powinienem trzasnąć.
A twarz ma straszną i nie umiem jej pomalować, jakoś problemów ze skórą nie miał aż tu bach zdziwiony pan
A twarz ma straszną i nie umiem jej pomalować, jakoś problemów ze skórą nie miał aż tu bach zdziwiony pan
Podoba mi sie ostrze topora, gem na zbroji i glowa lwa ale cala zbroja i ogolnie figsa wyglada troche hmm jakby to okreslic "brudno" lub troche "niechlujnie"... Takie odnosze wrazenie, czekam na lepciejsze foto...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
No własnie dla mnie na foto tak własnie wygląda jutro porobię lepsze foty a jak nadal tak to bedzie wygladać to do rozpuszczalnika leci bo mnie powoli zaczyna wkur... ta figsa.
Jako że coś się kończy i coś się zaczyna pozostawiłem stary schemat malowania figsów na rzecz nowego, miejmy nadzieję lepszego, chociaż bardzo eksperymentalnego .
Pierwsza fota pierwszej figsy w nowym schemacie, na razie gotowe "duchy" i skóra, może jutro uda się ją wykończyć.
Trochę duże zbliżenie wyszło i nie wyglada ona tak efektywnie jak np z 20 cm
Pierwsza fota pierwszej figsy w nowym schemacie, na razie gotowe "duchy" i skóra, może jutro uda się ją wykończyć.
Trochę duże zbliżenie wyszło i nie wyglada ona tak efektywnie jak np z 20 cm
Na razie wygląda fajnie, zobaczmy co dalej
Pytanie - jakie to kolorki na skórze?
Pytanie - jakie to kolorki na skórze?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Skóra ma duzo kolorków mniej i bardziej oczywistych które tak na prawdę ciezko określić, w realu jest bardziej blada ale ciężko mi aparatem to uchwycić. Jest już gotowa to potem jej foto wrzucę.
Nie wiem czemu, ale Gw nie ma talentu do robienia czarek De ;/
masz racje ... gdyby nie ten makaron to bylo by fajnie ...Sykstus pisze:Nie wiem czemu, ale Gw nie ma talentu do robienia czarek De ;/
ja bym usunal te "duchy" a w dloni zrobil bym plonaca czache
Czarka ukończona, jedyny problem to zdjęcia bo na każdym kompie u mnie inaczej wygląda
W każdym razie bardziej blada jest.. jak to DE
W każdym razie bardziej blada jest.. jak to DE
jak dla mnie to chyba jest za dużo różowego a za mało fioletowego
Te zielone prady powinny byc chyba w kolorze tych duszkow
Te zielone prady powinny byc chyba w kolorze tych duszkow