Demons of Chaos Nurgla i Tzeentcha Sykstusa
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dobra, dobra takie jego zadanie ;P Zabawa się zaczyna jak wchodzi miasma
BTW ogłaszam konkurs: mianowicie zamierzam namalować na tej butelce etykietę i szukam nazwy tego trunku
BTW ogłaszam konkurs: mianowicie zamierzam namalować na tej butelce etykietę i szukam nazwy tego trunku
No ok co do kolesia z flaszka to Styskusowi zaproponowałem z GS zrobienie kawałka pergaminu na niej, i może mały konkurs z cyklu jaka to nalewka ? (no ew inny siekacz z dolnej półki) ew nazwy wymyślone nawiązujące do tematyki "jabola" coś w stylu "Nalewka Papunia" (od papy nurgla)
"Pośmiertna Mocna"
Hm doszedłem do wniosku że na tej flaszce, raczej napisu nie zmieszczę, najwyżej zrobię "XXX" Natomiast jakby udało mi się gdzieś beczkę skołować to tam już by sie napis zmieścił.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
kolo z butelką wyrąbisty i koniecznie niech mu sie przez brzuchal wylewa
a co do jaboli itd to słyszałem o winku "sperma szatana".... musiało być mocne
a co do jaboli itd to słyszałem o winku "sperma szatana".... musiało być mocne
A żeby było zrozumiałe na wszystkich forach to "Satans Sperm"
za granicą nie będą wiedzieć do czego to odniesienie i tak:P u nich wina się chyba normalnie nazywają:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Witam!
Po tak długiej mojej nieobecności ktoś mógłby stwierdzić że porzuciłem moje hobby. Na całe szczęście ten ktoś jest w błędzie Z powodu bliskiego kontaktu z Krakowskim Bardem poświęciłem sporo uwagi mojej armii Witch Hunterów która niebawem będzie się nadawać do pełno punktowych gier (ale to wymaga pomalowania chimery, 2 penitentów, exorcista... kilku zakupów itd ) Jednak postanowiłem w końcu zabrać się za plaguebererów. Nawiasem mówiąc musieli mnie pociąć na stole operacyjnym żebym się za nich wziął W związku z tym że siedzę już ponad tydzień w domu udało mi sie dolepić 20stru brakujących PB. W tym momencie mam już 14stu pomalowanych i aktualnie kończę 15stego. Mam nadzieje skończyć dzisiaj podstawki, tak że pierwszy oddział będzie w 99% ready Niestety dzisiaj nie mogę się podzielić zdjęciami gdyż mój aktualny domowy komp (ledwie ciśnie na win98) nie jest w stanie przyjąć zdjęć od aparatu ;/ W każdym bądź razie mam nadzieje znaleźć się jutro w Krakowie gdzie będę mógł wstawić zdjątka do sieci
Mam nadzieje że wzbudzę czyjąś ciekawość
Po tak długiej mojej nieobecności ktoś mógłby stwierdzić że porzuciłem moje hobby. Na całe szczęście ten ktoś jest w błędzie Z powodu bliskiego kontaktu z Krakowskim Bardem poświęciłem sporo uwagi mojej armii Witch Hunterów która niebawem będzie się nadawać do pełno punktowych gier (ale to wymaga pomalowania chimery, 2 penitentów, exorcista... kilku zakupów itd ) Jednak postanowiłem w końcu zabrać się za plaguebererów. Nawiasem mówiąc musieli mnie pociąć na stole operacyjnym żebym się za nich wziął W związku z tym że siedzę już ponad tydzień w domu udało mi sie dolepić 20stru brakujących PB. W tym momencie mam już 14stu pomalowanych i aktualnie kończę 15stego. Mam nadzieje skończyć dzisiaj podstawki, tak że pierwszy oddział będzie w 99% ready Niestety dzisiaj nie mogę się podzielić zdjęciami gdyż mój aktualny domowy komp (ledwie ciśnie na win98) nie jest w stanie przyjąć zdjęć od aparatu ;/ W każdym bądź razie mam nadzieje znaleźć się jutro w Krakowie gdzie będę mógł wstawić zdjątka do sieci
Mam nadzieje że wzbudzę czyjąś ciekawość
Reszta fot tutaj
Ogólnie rzecz biorąc nałoże jeszcze z 2 warstwy (bądź 3) water efecta i później na wierzch pójdzie śnieg gw z dead grasem pewnie i drybrush biały podstawki.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Świetni są
Ten co żłopie dynks z centrali to mój faworyt
Ten co żłopie dynks z centrali to mój faworyt
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna robota Zgniło
Sykstus, mam prośbę. Hakostwo wychwala twoich Witch Hunterów a ja nie mogę nigdzie znaleźć tych zdjęć. Wrzuciłbyś je?
Sykstus, mam prośbę. Hakostwo wychwala twoich Witch Hunterów a ja nie mogę nigdzie znaleźć tych zdjęć. Wrzuciłbyś je?
http://sykstus1.fotosik.pl/albumy/238326.html Ale teraz jak patrze na tą bandę to stwierdzam że szału nie ma
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nieźle Fajne konwersje.
Po pewnym czasie wydaje się że każdy model można było lepiej zrobićSykstus pisze:Ale teraz jak patrze na tą bandę to stwierdzam że szału nie ma
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To Ty żyjesz
PB wspaniali, zgniło i pięknie
Jasne, że zrobiłeś postęp. Ale pojeździłbyś na turnieje i zobaczył inne bandy WH. Twoja byłaby jednocześnie oryginalna pod względem konwersji, jak i w czołówce jeśli chodzi o malowanie. Ja uważam, że masz z czego być dumny
PB wspaniali, zgniło i pięknie
Bo każdy prawdziwy hobbysta przestaje być zadowolony ze swojej bandy jeszcze zanim ją skończyAle teraz jak patrze na tą bandę to stwierdzam że szału nie ma
Jasne, że zrobiłeś postęp. Ale pojeździłbyś na turnieje i zobaczył inne bandy WH. Twoja byłaby jednocześnie oryginalna pod względem konwersji, jak i w czołówce jeśli chodzi o malowanie. Ja uważam, że masz z czego być dumny