Coś kojarzę kwestię, że jeżeli czar z bound spell'a można recastować normalnie to jeśli jest w bound spellu to także, ale chętnie podeprę się linkiem.
Podrzuć Shinue
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dzięki
Moderator: misha
Evilbeeing pisze:Powiedzcie mi prosze od jakiej jednostki wampir na hellsteedzie dostanie look outa ?
Kawaleria?
Warbeast?
Duchy?
I jezeli w ogoleto na ile ?
Hmm... tak się zastanawiam co Ty plecisz. Wilki dalej spełniają swoją rolę. Są mega szybkie i służą jako dobry tani śmietnik do odginania... nie wiem jak Ty - ja wolę poświęcić 5 psów do odgięcia niż 3 baty...August pisze:Są imo konieczne. Poprzednio mieliśmy wilki, które służyły za bloker i odginanie szarży. Teraz, gdy wilki nie nadają się już do niczego ich rolę przejmują baty.
Wilki, gdy tylko straciły fast cavalry są szybkie ale tylko do przodu i w swojej orginalnej formacji. W każdym innym kierunku, pomijając naturalnie wheel, ich efektywy ruch wynosi tyle co popychaczka czyli 8". W efekcie nadają się tylko do tego co napisałeś - do odginania.. w dodatku tylko oddziałów w swojej przedniej strefie. Nie przerzucisz ich szybko z flanki na flankę albo między oddziałami bo nie mają już darmowej reformy.Daw pisze:Hmm... tak się zastanawiam co Ty plecisz. Wilki dalej spełniają swoją rolę. Są mega szybkie i służą jako dobry tani śmietnik do odginania... nie wiem jak Ty - ja wolę poświęcić 5 psów do odgięcia niż 3 baty...August pisze:Są imo konieczne. Poprzednio mieliśmy wilki, które służyły za bloker i odginanie szarży. Teraz, gdy wilki nie nadają się już do niczego ich rolę przejmują baty.
Baty mają jedną zaletę, którą miały zawsze. Mogą zza oddziałów wylecieć w celu odgięć kolejnych klocków lub w celu ustawienia ich tak jak się to Tobie podoba.
Takie pytanie techniczne... jak Ty chcesz zrobić z batów blockera? Co one mogą zblokować? Jednego skinka?
1) odginanie szarż@August jak ty Baty wykorzystujesz?