![Dancing \:D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
Pegaz Leci od pierwszej tury i irytuje przeciwnika lata między magami kradnie czary szachuje szarżą na bunkier z magami idealna zabawka żeby napsuć krwi, a jak jeszcze mam farta i kradnie czary to jest super
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderator: #helion#
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
kometa jest dobra na każdą armięMajestic pisze:Kometa jest boska na OnG. Dobrze puszczona potrafi omieść pół śmietnika (ostatnio jedną kometą zabiłem Manglera, Pump wagona i społowiłem pająka).
Chyba wordingi Ci się troszkę pomieszały. Zerówka to właśnie tzw. sygnaturka (signature spell), a Tobie zapewne chodziło o atrybut domeny (lore attribute) w odniesieniu do heavena, czyli roiling skies.rafixator pisze:uranos idealnie bedzie mi sie spisywal do eliminacji orłów i innego latającego śmiecia casting ten sam co baniszment a mam D6s6+sygnaturka. Zerówka z Havena -1 do trafienia i jeszcze -1 do Liderki + sygnaturka.
Zawsze masz 50% szansy na zniszczenie czaru w kluczowym momencie, bo uda się albo nietilt112 pisze:Mialem na mysli to czy udalo ci sie komus zniszczyc kluczowy czar, bo w sumie nic nie wspomniales. To ze sa emocje to wiem :p
czyli jak każdySiena pisze:Zawsze masz 50% szansy na zniszczenie czaru w kluczowym momencie, bo uda się albo nietilt112 pisze:Mialem na mysli to czy udalo ci sie komus zniszczyc kluczowy czar, bo w sumie nic nie wspomniales. To ze sa emocje to wiem :p![]()
Tak na poważnie, to używam jej jak przeciwnikowi wchodzi mocny czar (np. pitka, słoneczko, itp) i osiąga wysoki wynik na kosciach.
Na Bazylu udało mi się skasować dwa czary. RoDa nie miałem w swojej rozpie i brakowało mi tych dwóch kości powera#helion# pisze:czyli jak każdySiena pisze:Zawsze masz 50% szansy na zniszczenie czaru w kluczowym momencie, bo uda się albo nietilt112 pisze:Mialem na mysli to czy udalo ci sie komus zniszczyc kluczowy czar, bo w sumie nic nie wspomniales. To ze sa emocje to wiem :p![]()
Tak na poważnie, to używam jej jak przeciwnikowi wchodzi mocny czar (np. pitka, słoneczko, itp) i osiąga wysoki wynik na kosciach.; na Bazylu nie udało mi się żadnego czaru zniszczyć, za to RoD dał mi więcej bonusu niż niszczara w sumie
ja długo zastanawiałem się w ogóle nad niszczarąSiena pisze:Na Bazylu udało mi się skasować dwa czary. RoDa nie miałem w swojej rozpie i brakowało mi tych dwóch kości powera
Dobry tam Dymitr#helion# pisze:[...] potem wpadłem furmanką w czołzenów, Champion spadł po 2 combatach i tutaj niestety dałem się zrobić jak małe dziecko, mimo dwóch magów w tym unicie, Dymitr naparzał mi przez następne 2 combaty pełną garścią czołzenów po furmance (miałem jakieś tam buffy na niej), zaś magowie stali w tylnich szeregach, nawet się nie zorientowałem...żal.pl i dlatego 0-20.