Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No nie zawsze mi się chce wrzucać na forum wszystko, nie lubię komputerów i ograniczam czas przed ekranem do minimum.Sławol pisze:Co za leniuchyMacie w stopce stronkę, to sobie zajrzyjcie raz na tydzień. Ja tam nowego Land Raidera już dawno obadałem
Opinię dostajesz odnośnie tego, co widać na zdjęciach w danej chwili. A czy skończone, czy nie - to już inna rzeczctan pisze:spokojnie panowie, woda dopiero jest w trakcie tworzenia, 'kryształki' to kawałki przeźroczystego plastiku na którym później z żelu robię jakieś rozbryzgi. Napisałem, że nie są skończone bo nie są.
Yudokuno pisze:wzorek świetnyPowiedz lepiej,jak gluty (pajęczynę) robiłeś?
Jak mi się spodoba to może takRasti pisze:ZaajebiścieBędziesz może więcej Orborosu malował
?
Mam jakiś taki klej UHU do butów, dobrze się ciągnie a później wysycha na taki prawie przeźroczysty kolor i się nie zrywa jak klej do styropianu. Nie urywa się pod wpływem ciepła i nawet drobnych szarpnięć. Taka trochę guma ale fajnie wyglądaYudokuno pisze:wzorek świetnyPowiedz lepiej,jak gluty (pajęczynę) robiłeś?
No to do roboty, samo się nic nie pomaluję!Silvestro pisze:C'tan - jak zwykle obłędnieChciałbym malować tak jak Ty
No chłop z lasu to i leśny płaszcz dostał, chciałem go wystylizować przynajmniej trochę na takie paprotki.Tutajec pisze:Jak dużo zioła ja widze