Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Już widzę jak pokurcze w nowym booku dostają działa przeciwlotnicze
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Dla wszystkich malkontentów, którzy nie wierzą w bojowe możliwości latającego rydwanu
Obrazek użytkownika Aicanor z Ulthuan.net
jest moooc!
robi 2d6 autohitów z S10, kazdy d6 woundów potem rydwan jest ściągany ale zostaje orzeł i 2 elfy, jako odginaczki
Kosa miałbys pozyczyc smoka ? albo paru WL ? bo nie mam czym grać na 1 szego
Smok się znajdzie
aleś wybrał temat
aleś wybrał temat
tak tylko nadmieniłem to jeszcze pogadamy na peemkach
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Spadłem z krzesła.Bestialski_Brokuł pisze:Dla wszystkich malkontentów, którzy nie wierzą w bojowe możliwości latającego rydwanu
Obrazek użytkownika Aicanor z Ulthuan.net
trochę mnie dziwi że "maidenki" nie mają CGm jest sam champ - czy mi się wydaje czy to ewenement wśród liniowej piechoty? chyba tylko slavy mają podobnie
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Komiks mnie rozłożył xD
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Pierwszy gracz z magią heavena z tesco. To ja biorę wszystko do rozpraszania z biedronki.plk2bem pisze:Pozdrowienia do grania tym całym latającym cyrkiem. Pierwszy gracz z tesco magią heavena i punkty w piz*u...
Przypomniał mi się tekst, chyba znaleziony na forum cytadeli:
Gracz 1: granat!
Gracz 2: neutralizator granatów
1: neutralizator neutralizatora granatów
2: neutralizator neutralizatora neutralizatora granatów
itd.
Miało być bez pokemonów a ten nowy bsb wygląda jak magikarp
jak ktoś nie pamięta co to , to tu jest link :
http://www.google.pl/search?hl=pl&site= ... qFZUISCyPQ
jak ktoś nie pamięta co to , to tu jest link :
http://www.google.pl/search?hl=pl&site= ... qFZUISCyPQ
Krasnoludy, krzaty, Dorfy (znani też jako ważniacy ze złotem) – jedna z ras humanoidalnych, są to praktycznie niscy Żydzi zrobieni z mięśni, alkoholu, bród i zarąbistości.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
No faktycznie uderzające podobieństwo. Ja tu generalnie dostrzegam zgubny wpływ durnych bajek na młode umysły - wszędzie widzicie teraz pokemony
wszyscy marudzą, wszyscy się zarzekają, że nie kupią i nie będą 'tym syfem' grać... a i tak kupią i tak będą grać same as WoCh, VC, TK, Emp
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
to tylko pokazuje jak wielki potencjał ma ta gra i jak duży margines błędu ma GW w zakresie dalszych posunięć. 'aż strach' pomyśleć jakby wyglądał WFB czy WH:40k mając taki development team jak ma np. Magic: the Gathering (mimo, że to tak różne gry).Smh pisze:wszyscy marudzą, wszyscy się zarzekają, że nie kupią i nie będą 'tym syfem' grać... a i tak kupią i tak będą grać same as WoCh, VC, TK, Emp
Ja z początku też miałem mieszane uczucia ale jesli chodzi o figsy do empire. Po zakupie AB, przyglądaniu się gryfowi, demigryfom, altarom stwierdziłem ze są to naprawde fajne modele. Prawda taka, że każdy oczekuje nie wiadomo czego, a potem sie okazuje ze te figurki wcale złe nie są i każdy się przezwyczaja. Dla tych co dziś narzekają np na gryfa empire, niech spojrzą na starego. Orzeł by go zjadł
Odnośnie HE figurki nie są najgorsze. Dla mnie jesli już coś sie nie podoba, to oczywiscie ten dziwaczny rydwan. I tak IMO najgorsze figurki dla mnie to u demonów, ten z mechanicznymi nogami i działo demoniczne, nic gorszego nie dostaniecie
Odnośnie HE figurki nie są najgorsze. Dla mnie jesli już coś sie nie podoba, to oczywiscie ten dziwaczny rydwan. I tak IMO najgorsze figurki dla mnie to u demonów, ten z mechanicznymi nogami i działo demoniczne, nic gorszego nie dostaniecie