Uważaj bo w Warszawie też tak "wałują", szczególnie tych co nie znają zasadSmiechu pisze: A może dodawał sobie z BoS-a 3 kostki?? - bo to również standardowy wałek
Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Andrzej właśnie ogarnąłem, że mnie też zwałowałeś. Jak zaszarżowałem w WL Twoje moim kowbojem i stykalem sie z dwoma magami i bsb wziąłeś challenge championem, a nie masz go w rozpisce na tym oddziale.. . Pechowa była ta moja bitwa z Tobą, bo zwałowałem się z cohortą na 2 duże pkt, dostaliśmy 3 karniaki (samo to zabrało mi 2 miejsce na Bazylu) i miałem wirtualny challenge chroniący Twoich herosów bez żadnych wspomagaczy czarowych jak ja szarżowałem. Słabo...
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
No, ale przecież to master był- czyli nie gra się proksami, więc champion po prostu powinien był w oddziale byc widoczny. Nie wiem co prawda jakimi WL gra Andrzej, ale zarówno w przypadku starych metali i nowych plastikow champion jest dosc charakterystyczny chyba...
kurde, czy wy nie czytacie rozpisek przeciwnika przed bitwą?
Kurde, czy wiesz co to zaufanie do gracza...?Asassello pisze:kurde, czy wy nie czytacie rozpisek przeciwnika przed bitwą?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
na masterze powinna obowiązywać zasada ograniczonego zaufania.bigpasiak pisze:Kurde, czy wiesz co to zaufanie do gracza...?Asassello pisze:kurde, czy wy nie czytacie rozpisek przeciwnika przed bitwą?
Jak kogoś nie znam to wolę się upewnić. Jak kogoś znam to wiem czy czytać rozpiskę czy mogę zaufać na słowo.
No to trzeba dopisać to do listy http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=2&t=33436
Tak samo jak zasada dobrej zabawy, niestety jak ktoś ma małą kuśke, to sobie to musi rekompensować w ten czy inny sposób. Ojciec Dżepetto wielu pajaców wystrugał...Asassello pisze:na masterze powinna obowiązywać zasada ograniczonego zaufania.bigpasiak pisze:Kurde, czy wiesz co to zaufanie do gracza...?Asassello pisze:kurde, czy wy nie czytacie rozpisek przeciwnika przed bitwą?
Jak kogoś nie znam to wolę się upewnić. Jak kogoś znam to wiem czy czytać rozpiskę czy mogę zaufać na słowo.
xYz
Niestety, IMO ktoś tego po prostu niedopilnował. Jako jedna z 2óch osób robiłem fotki i nie widziałem konkursu na najlepszego bazyla... ba! nie widziałem także bazyliszka który wygrał.nindza77 pisze:Będą foty Bazyli?
pzdr!
Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Mam dokładnie to samo odczucie...
Nawet nie wiem kiedy i przez kogo były wybierane...
Nawet nie wiem kiedy i przez kogo były wybierane...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Bo Ty Jankiel jesteś ze ŚląskaJankiel pisze:Ja się upewniam głównie wtedy, gdy kogoś znamJak kogoś nie znam to wolę się upewnić.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Zapomniałem że teraz HE mają 3 PD, a ten wałek co wspomniałem to taki typowy z ostatniego DMPAsassello pisze:Uważaj bo w Warszawie też tak "wałują", szczególnie tych co nie znają zasadSmiechu pisze: A może dodawał sobie z BoS-a 3 kostki?? - bo to również standardowy wałek
Generalnie nic sie nie zmienia u Andrzejka - wygrana za wszelką cene - a nóż widelec sie uda
Bo my z zasady jesteśmy bardziej ufni. Ale Andrzejowi nawet punkty w rozpie liczęCauliflower pisze:Bo Ty Jankiel jesteś ze ŚląskaJankiel pisze:Ja się upewniam głównie wtedy, gdy kogoś znamJak kogoś nie znam to wolę się upewnić.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
+ 1 ; )Jankiel pisze:Ja się upewniam głównie wtedy, gdy kogoś znamJak kogoś nie znam to wolę się upewnić.
Co do Bazyli to ja nawet nie wiem kto wygrał a byłem na sali prawie cały czas... ; /
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"