Gąsior pokazuje ostatnio jakie bidulki biedne i pocięteSmiechu pisze:VC też tez poluzowali.
ETC 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Bo żeby ta armia przestała być grywalna musieli by zbanowac slot: Lord i Hero.Grolshek pisze:Gąsior pokazuje ostatnio jakie bidulki biedne i pocięteSmiechu pisze:VC też tez poluzowali.
Brak generała spowoduje sypanie od pierwszej tury.
Troche pogadał z ludzmi ktorzy lubia wystawiać nieużywane jednostki i od razu są efekty 
kpisz? przeciez nie dosc, ze mi rozpe boostuja sami z siebie to chcieli sami z siebie przepchnac marsz tk. Ja nigdy bym nie wpadl na to.bez siedzenia na ARcomie, Shino też niewiele wnosisz
taka sytuacja!
wlasnie jak sie okazuje moj brak tam wnosi bardzo duzo ich inwencji
Widzisz jacy koledzy? Jeden rok nie wszedłeś a już dzikie harce odstawiają. Wstyd i hańba!Shino pisze:kpisz? przeciez nie dosc, ze mi rozpe boostuja sami z siebie to chcieli sami z siebie przepchnac marsz tk. Ja nigdy bym nie wpadl na to.bez siedzenia na ARcomie, Shino też niewiele wnosisz
taka sytuacja!
wlasnie jak sie okazuje moj brak tam wnosi bardzo duzo ich inwencji
- 4 karabiny
- Beast from the East
Po poluzowaniu kilka bardzo mocnych bildów się otworzyło 
Np:
Wyjąco - defowy(i to bardzo mocno, bo można spamować snajperkami, necro ze SL), dodatkowo dalej ma bardzo mocnego klepacza plus poza spamem piechoty(z eterycznymi herosami) można wsadzić dwa mocne oddziały do kombatu.
Np:
Wyjąco - defowy(i to bardzo mocno, bo można spamować snajperkami, necro ze SL), dodatkowo dalej ma bardzo mocnego klepacza plus poza spamem piechoty(z eterycznymi herosami) można wsadzić dwa mocne oddziały do kombatu.