End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Bardzo fajny, bardzo duży i pewnie bardzo drogi model... chyba ze dwa kupię... ech, biedny portfel...
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Trzonek topora wykonany z czaszek, najgłupszy pomysł jaki ostatnio widziałem 

bardzo fajny model.
Szkoda ze moj smok juz ma skrzydal hive tyranta ; /
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Więcej symboli Khorne'a już chyba nie mogli wyprodukować tylko ze względu na normy unijne...
Cena tez dobra. No i rydwanowa podstawka:
GW ma Manie na Robienie Pseudo unoszacych sie w Powietrzu Modeli np.Valkia,Nagash i Morghasty.Jak by ten Bydlak nie mogl po ziemi chodzic 

"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

- Kacpi 1998
- Masakrator
a ty jakbyś mógł latać to byś chodził czy latał? logiczne...
ech prostokątna podstawka, suabo
ech prostokątna podstawka, suabo

chodzi mi o te pozy ktore GW robi modela latajacym 
Ani to nie Lata ani nie chodzi po ziemi.I jest przyczepione na dziwne sposoby.

Ani to nie Lata ani nie chodzi po ziemi.I jest przyczepione na dziwne sposoby.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.

- Kacpi 1998
- Masakrator
mi też się one średnio podobają, lepszy byłby z rozłożonymi skrzydłami i przezroszystym prętem wetkniętym głęboko w dupę