Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ZABIJ NIEWIERNEGO!!!
Ty wiesz, że to może podchodzić pod Niepoprawne?
A tak w ogóle to w Afryce wszystko jest cholernie krwiożercze, dzikie i agresywne np. ryby, guźce, nosorożce, Hutu i Tutsi, piraci, robale itd.
Przy okazji to tam wojownikiem zostajesz w wieku 12-15 lat, potem to stary już dziad jesteś, bo średnia długość życia w Somalii wynosi 48 lat (wikipedia) 33 lata (national geographic).
Ty wiesz, że to może podchodzić pod Niepoprawne?
A tak w ogóle to w Afryce wszystko jest cholernie krwiożercze, dzikie i agresywne np. ryby, guźce, nosorożce, Hutu i Tutsi, piraci, robale itd.
Przy okazji to tam wojownikiem zostajesz w wieku 12-15 lat, potem to stary już dziad jesteś, bo średnia długość życia w Somalii wynosi 48 lat (wikipedia) 33 lata (national geographic).
A, tak rzeczywiście, Europejczycy są najwredniejsi, bo udało nam się podbić cały świat. Polska dodatkowo zdołała dokonać to czego nie udało się innym (siedzileiśmy na Kremlu dłużej niż ktokolwiek inny).
"Jądro ciemności" mi się przypomina.PiotekN pisze:... Podli biali kolonizatorzy
Najpierw człowiek się uczy ABC.
Potem unika WSW.
Potem współpracuje z ABW.
Tylko po to, żeby zaaresztowała go CBA.
Potem na starość dostaję w dupę od ZUS i NFZ.
Tylko po to żeby go wywiozło MPO.
I pochował KK.
Z orderami od BBN i MSWiA za wzorową współpracę z państwem.
Potem unika WSW.
Potem współpracuje z ABW.
Tylko po to, żeby zaaresztowała go CBA.
Potem na starość dostaję w dupę od ZUS i NFZ.
Tylko po to żeby go wywiozło MPO.
I pochował KK.
Z orderami od BBN i MSWiA za wzorową współpracę z państwem.
Wraca mąż wcześniej z pracy do domu. Wchodzi do sypialni. Żona w szoku szybko chowa wibrator za plecy i rozedrganym głosem mówi:
- A co ty tak wcześnie dzisiaj?
- Daj spokój! Wywalili mnie z roboty! Niedługo wszystko za ludzi maszyny będą robiły...
- A co ty tak wcześnie dzisiaj?
- Daj spokój! Wywalili mnie z roboty! Niedługo wszystko za ludzi maszyny będą robiły...
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
Mocne!
Jeżeli o mnie chodzi to jeżeli można zabijać "nienarodzonych" to czemu ich nie zjeść?
Przynajmniej się nie marnuje
Ech, nie do pojęcia, że ludzie takie rzeczy robią, tak samo jak w chinach na żywo w restauracji wyjadają małpie z rozbitej czaszki mózg
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Z dedykacją dla Żaby http://demotywatory.pl/1856
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
http://www.youtube.com/watch?v=8UopNNs9Vtg
Nieśmieszne, ale zastanawiające...
Włączcie sobie polskie napisy, chyba, że jesteście biegli w języku rosyjskim.
Nieśmieszne, ale zastanawiające...
Włączcie sobie polskie napisy, chyba, że jesteście biegli w języku rosyjskim.
Pierwsza myśl ta sama ;DTerael pisze:Mocne!
Jeżeli o mnie chodzi to jeżeli można zabijać "nienarodzonych" to czemu ich nie zjeść?
Przynajmniej się nie marnuje
Release the Przemcio!