Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Re: Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów

Post autor: Shaga »

"Czuby od Allaha" to to samo co "czuby od Boga" i takie coś mnie katolika zdecydowanie obraża.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
Infernus
Wałkarz

Post autor: Infernus »

Generał #54 pisze:
Szczurza Jucha pisze:That's fucking retarded ^^

Ale póki robią to po polsku z Biblią to luz. Gorzej jak w jakims popularnym języku zrobią coś takiego z Koranem, a te wszystkie czuby od Allaha się o tym dowiedzą. Wtedy będzie dym.
No to żeś pojechał... Allach to po arabsku Bóg - nic więcej - nic mniej. Mówiąc czuby od Allacha obrażasz nie tylko całą kulturę Arabską, ale także wszystkich którzy wierzą w któregokolwiek z Bogów...
'No to żeś pojechał'

Przecież "Allach" jednoznacznie wskazuje na daną religię.

Lepiej myśleć, niż obrażać się.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Generał #54 pisze:"Czuby od Allaha" to to samo co "czuby od Boga" i takie coś mnie katolika zdecydowanie obraża.
No to najwyraźniej nie jest temat dla Ciebie. Nara.
Wróć jak zrozumiesz i zaakceptujesz założenia tego tematu (http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=13&t=3601). A jak nie zrozumiesz lub nie zaakceptujesz to nie wracaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Saba7 L5ier :)

Przeczytałem pierwszy post tego tematu, i zrozumiałem. Przepraszam, nie zrozumiałem idei tego tematu.
Pozdrawiam

P.S. Ku woli wyjaśnienia. Katolicy, w krajach Arabskich mówią na Boga również Allah. Jest to słowo Arabskie oznaczające, to co w Polsce oznacza Bóg, a w np. Angli - God. Także powiedzenie "czuby od Allaha", jest tym samym co "czuby od Boga", a więc jest zdecydowanie obraźliwe, dla wszystkich wierzących w "Boga"

Nie mniej jednak rozumiem, że jest to temat w którym można obrażać każde wyznanie i każdą wiarę i uznaliście, że "to co jest w tym temacie, w nim zostaje". Po prostu wydawało mi się, że czym innym jest dowcip, a czym innym obraza - myliłem się.
Salamu Aliykom
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
Pistolet
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pistolet »

Ku woli wyjaśnienia. Katolicy, w krajach Arabskich mówią na Boga również Allah. Jest to słowo Arabskie oznaczające, to co w Polsce oznacza Bóg, a w np. Angli - God. Także powiedzenie "czuby od Allaha", jest tym samym co "czuby od Boga", a więc jest zdecydowanie obraźliwe, dla wszystkich wierzących w "Boga"
jasne ale przyjeło się mowic ze wyznawcy allaha to muzłumanie
nie jest to poprawne ale tak się mówi i chyba nic tego już nie zmieni

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Pistolet pisze:
Ku woli wyjaśnienia. Katolicy, w krajach Arabskich mówią na Boga również Allah. Jest to słowo Arabskie oznaczające, to co w Polsce oznacza Bóg, a w np. Angli - God. Także powiedzenie "czuby od Allaha", jest tym samym co "czuby od Boga", a więc jest zdecydowanie obraźliwe, dla wszystkich wierzących w "Boga"
jasne ale przyjeło się mowic ze wyznawcy allaha to muzłumanie
nie jest to poprawne ale tak się mówi i chyba nic tego już nie zmieni
zmieni jak tu wpadna i zamiota wszystko dookola ;)

dobra po co sie spierac o pierdoly... katole, turbany i inne pejsy... nieistotne... wnet i tak zginiemy w du... ee w zupie ;P

Obrazek
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

stare jak internet :D

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Manfred pisze:stare jak internet :D
ale dobre do zmiany tematu ;P podchwyciles =D> =D>

edyta:

Obrazek
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Heidar
Wałkarz

Post autor: Heidar »

nie wiem czy chciałem to znaleźć xD
http://www.polski.penisinspace.com/
"Wysyłamy penisa w kosmos bo nie wszystko ma sens, racje bytu i stope zwrotu.
Wysyłamy penisa w kosmos, bo tak. I chuj."
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Generał #54 pisze:Po prostu wydawało mi się, że czym innym jest dowcip, a czym innym obraza - myliłem się.
I dowcip, i obraza są w oczach odbierającego. To istota tego tematu: jeśli kogoś nie bawią lub obrażają żarty z religii (lub inne pogwałcenia politycznej poprawności), to po prostu nie ma czego tutaj szukać, bo się tylko sftustruje i zdenerwuje. Tylko tyle i aż tyle :)

PS. Wiem co oznacza "Allah", niemniej używanie tego słowa -- tak jak używanie słów "Bóg", "Boh", "Jehowa", "JHWH", "Shen", "Mzimu" -- osadza wypowiedź (temat wypowiedzi) w konkretnym kontekście językowym, a więc i kulturowym. Jak ktoś chce pisać o utopijnej wizji wspólnego boga wszystkich religii monoteistycznych (to będzie możliwe chyba dopiero jak się wszyscy zainteresowani nawzajem powybijają...), to używa słów nie kojarzonych tak mocno z konkretną religią, np. wszechmogący. Nieużywanie wielkiej litery też może pomóc.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

peace upon You
Obrazek

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Mocne to co pokazałeś, ciekawe.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

"Czuby od Allaha" to to samo co "czuby od Boga" i takie coś mnie katolika zdecydowanie obraża.
Musisz mieć smutne życie pełne świętego oburzenia.
Uerph.

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Dlaczego tak sądzisz?

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Szczurza Jucha pisze:
Musisz mieć puste zycie pozbawione wyższego celu. Tylko zjeść, wyspać się i przejebać kolejny dzień. Skoro ktoś akceptuje Twoj (nie)byt zaakceptuj, lub chociaz nie obrazaj, innych (nie)bytów.
Tomash pisze:
Generał #54 pisze:"Czuby od Allaha" to to samo co "czuby od Boga" i takie coś mnie katolika zdecydowanie obraża.
No to najwyraźniej nie jest temat dla Ciebie. Nara.
Nie mozna bylo tego milej powiedziec? Czy wątek religijny wyzwala u Ciebie niechęć i lekką agresję? Chyba ze reagujesz podobnie na każdą wypowiedź tego typu. Przeciez tylko wyraził swoja opinie. Nie wystarczylo odesłać go tylko do strony gdzie zostały wypisane cele i przestrogi tematu? Choć nie posądzam Cie w zadnym stopniu o brak kultury, ale czy nie uważasz ze powinienes ją zachować rownież na forum?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Szczurza Jucha pisze:
Tak jak Ty, szukający okazji do dyskusji na każdym kroku, potępieńcze ;)

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2009, o 22:43 przez Xet, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Tak jak Ty, szukający okazji do dyskusji na każdym kroku, potępieńcze ;)
Prawie. Moje nie jest święte :>
Musisz mieć puste zycie pozbawione wyższego celu. Tylko zjeść, wyspać się i przejebać kolejny dzień. Skoro ktoś akceptuje Twoj (nie)byt zaakceptuj, lub chociaz nie obrazaj, innych (nie)bytów.
A wywnioskowałeś to na podstawie...? Dalej - skąd wiesz, że nie akceptuję? Twoje procesy myślowe są dla mnie bardzo zawiłe, a twoje wnioski są doprawdy karkołomne i magiczne.
Dlaczego tak sądzisz
Sądzę tak dlatego, że na moje to zastosowałeś prawdziwą woltyżerkę, aby dotrzeć do wniosku, że uraziłem twoje uczucia religijne. Ja w ogóle nie miałem zamiaru celować w muzułmanów nawet - tylko tych, którzy nie wnikając w nauki swojej własnej świętej księgi grożą wszystkim dookoła śmiercią i Dżihadem. Aaaale cóż.
Uerph.

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Awatar użytkownika
Infernus
Wałkarz

Post autor: Infernus »

Aldean pisze:Musisz mieć puste zycie pozbawione wyższego celu. Tylko zjeść, wyspać się i przejebać kolejny dzień. Skoro ktoś akceptuje Twoj (nie)byt zaakceptuj, lub chociaz nie obrazaj, innych (nie)bytów.
olol! #-o

Zablokowany