Apropo salek - powiem Wam , ze i salki i razory sa niewarte swoich punktow , lepiej te punkty zainwestowac w kawe czy terki... lub enginy

Moderator: Ziemko
Salki w liczbie 1 mi się sprawdzają, tyle rzeczy co już spanikowały to strachZiemko pisze:Tg miazga , jeszcze wiecej bitsow niz w stedziu , mnostwo fajnych dodoatkow na inne konwersje - REWELA...
Apropo salek - powiem Wam , ze i salki i razory sa niewarte swoich punktow , lepiej te punkty zainwestowac w kawe czy terki... lub enginy
Chaos zaczynał. W 1 turze spadl mi skink priest na enginie z diademem z 1 z nurgla. W mojej turze nie bylo ciekawie, cannon mial misfire, drugi strzelil i wklepal wounda generałowi. W turze magii calkiem nie poszlo, 1 czar, 1 z metalu, miscast, cuppedy przekazuja miscasta, losuje hit z sila 2- Slann, Wybrana lora, dodatkowa kostka, eterycznosc
-wardrumy, dominion, cuppedy
- Priest, Engine, 2 lvl
-2x DS
- Priest, Engine, 2 lvl
- Diadem
- 3x10 Skink kohort
- 16 TG, FCG, Warbaner
- 2x Cannon
Crus, mógłbyś to znaleść? Gdzie to dokladnie jest?Crusader pisze:Od faqua jakiegos niedawnego trzeba losować bodajże w co wali jedynka z nurgla jak sie w ridden monsters nawala. Wiec priest nie schodzi tak szybko. No chyba ze tak graliscie i miales pecha
pozdro