Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Die for Emperor pisze:
Skavenblight pisze:Romantyczne to by było, jakby za babą tak jechał ;)
Eee tam... za babą by jechał... strata czasu... :wink:
łatwiej pojechać po auto i przyjachać nim po babę :lol2:

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

Tzw. 'metoda na blachę' :wink: Tylko trochę przegięta żeby specjalnie po furę jechać do US and A :D
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Die for Emperor pisze:Tzw. 'metoda na blachę' :wink: Tylko trochę przegięta żeby specjalnie po furę jechać do US and A :D
tylko jak za rok będzie się woził furą na turniejach połowa z nas wyjedzie w tym samym celu :roll:

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

Jak w PL zarobi na benzynę to się będzie woził :D

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Wiesz ile taka amerykańska maszyna pali? ;) Min 8 litrów (ma system Active Fuel Menagement) ale mając pod maską 400KM spalanie bedzie się wahać ok 12 litrów. Trzeba mieć kasę na utrzymanie takiej maszyny.
Obrazek

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Voodoo pisze:Wiesz ile taka amerykańska maszyna pali? ;) Min 8 litrów (ma system Active Fuel Menagement) ale mając pod maską 400KM spalanie bedzie się wahać ok 12 litrów. Trzeba mieć kasę na utrzymanie takiej maszyny.
12? a myślałem że z 17-19 w porywach...

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

Voodoo ja mieszkam w stanach a w Garażu stoi mi Mustang Shalby :D 450 KM :D ale u nas lejesz do baku i nie czujesz ;)

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Wszysko zależy jak ktoś jeźdźi, jak go tak mocno dociśniesz to pewnie z 17 wyciągniesz ale należy pamietać o naszych polskich drogach. Tyle koni a nie ma gdzie galopować ;)

@THE_END to jest właśnie nastwanienie amerykanów, oni olewają ilość spalania, ważne aby auto było duże z super mocą. BTW ale Ci zazdroszcze tego Mustanga :roll:
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Skavenblight pisze:Dobra, ok, rozumiem tyle, że jest to w jakiś sposób ważne dla Ciebie.
Ale żeby jechać za tym na drugi koniec świata?
Tylko na rok? :)
Tak jak pisałem - albo rok tam (wywalania pół pensji na samochód), albo pięć lat tutaj. To ja wolę zaoszczędzone cztery lata powozić się kamarem po Warszawie ;)

@The_End: konkretna maszyna :D Z którego roku? Wersja GT jak rozumiem? :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Tomash to może powiesz ile ten Camaro pali?
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:
Skavenblight pisze:Dobra, ok, rozumiem tyle, że jest to w jakiś sposób ważne dla Ciebie.
Ale żeby jechać za tym na drugi koniec świata?
Tylko na rok? :)
To zależy, co dla kogo oznacza "tylko" ;)
Ja się nie dałam nawet na Erasmusa wywalić ;)

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

O a ja sobie własnie na jebajcu zakupiłem limitowanego dwarfa http://www.coolminiornot.com/156553. Niepomalowanego oczywiście :P I to za całkiem rozsądną cene :) na szczeście nie musiałem jechać do USA :wink:

No pochwaliłem sie :lol2:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Skavenblight pisze:To zależy, co dla kogo oznacza "tylko" ;)
Wiesz co to epic win, młoda? ;)

Epic win jest wtedy, kiedy rozmawiasz o rocznej emigracji "po samochód" ze swoją lepszą połówką i oboje zaczynacie coraz realniej rozpracowywać wariant wspólnego wyjazdu :D
(oboje się bronimy w tym samym czasie, w przybliżeniu przynajmniej :) )
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

No jeżeli już o wyjazdach rozmawiamy to ja jestem na etapie rozmyśleń czy aby nie opuścić już Eire i wyjechać na koniec świata czyli do kraju kangurów. Trochę mnie nurtują dwie rzeczy: 1.daaaaaleko to jest 2.jak tam nie dać się zeżreć wszelkiej maści jadowitym świństwom :wink:
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:
Skavenblight pisze:To zależy, co dla kogo oznacza "tylko" ;)
Wiesz co to epic win, młoda? ;)

Epic win jest wtedy, kiedy rozmawiasz o rocznej emigracji "po samochód" ze swoją lepszą połówką i oboje zaczynacie coraz realniej rozpracowywać wariant wspólnego wyjazdu :D
(oboje się bronimy w tym samym czasie, w przybliżeniu przynajmniej :) )
Ano, to jak razem, to zmienia postać rzeczy :)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Tomash pisze:BTW, TomCio, jesteś kolejnym głosem który mówi "jak wyjedziesz to już nie wrócisz". Dlaczego?
No wiesz, generalnie lepsze warunki życia, nie ma chorych jazd jak w Polsce i takie tam. No i choćby to, że w rok sobie kupujesz swoją wymarzoną furę. Myślę, że większość ludzi by została. :roll:
THE_END pisze:Bo USA wciąga :D - zwłaszcza jeśli lubisz wolność , dobre jedzenie , fajne laski ...
A w usa takie są? Bo z ogólnej opinii tam są takie z grubymi dupami :wink: , wiesz o co chodzi :wink: . No chyba, że o takich mówisz, bo takie Cię jarają :P . No offence oczywiście :P .
ale u nas lejesz do baku i nie czujesz
No i to właśnie to w juesej . :D
Die for Emperor pisze:No jeżeli już o wyjazdach rozmawiamy to ja jestem na etapie rozmyśleń czy aby nie opuścić już Eire i wyjechać na koniec świata czyli do kraju kangurów. Trochę mnie nurtują dwie rzeczy: 1.daaaaaleko to jest 2.jak tam nie dać się zeżreć wszelkiej maści jadowitym świństwom
Ja bym tam nie jechał, bo tam Superman mieszka :shock2: .

A tak na serio, to słyszałem opinie kolesia co wyjechał. Jest w Austaralii strażakiem, starcza mu i na godne życie i na przyjemności.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Ale ja lubię mieszkać w Polsce. Nawet ze wszystkimi naszymi polskimi kretynizmami. Stany mnie zupełnie nie pociągają jako miejsce dłuższego pomieszkania.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Ale ja lubię mieszkać w Polsce. Nawet ze wszystkimi naszymi polskimi kretynizmami. Stany mnie zupełnie nie pociągają jako miejsce dłuższego pomieszkania.
No właśnie, mam podobnie.
Ale nie mam żadnego samochodu, który byłby dla mnie motywacją, by się w ogóle stąd ruszać ;)

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

Zawsze jest jakiś powód żeby gdzież wyjechać bo "tam" jest taniej.

Rozumiem Tomasha, w pełni. Sam na sierpień wyjeżdżam do Glasgow, mam tam załatwioną robotę. Tez żeby spełnić swoje zachcianki :wink:

Konkretnie to kupa drewna a nie metalu, Jackson RR 5 albo ESP ltd v 500 i Peavey valveking, główka (tylko nie wiem czy sie opłaca brać ten piec).
Taki plan do spełnienia przed 5 listopada (18stka).

Nieważne.

Powodzenia Tomash. Jedź, kup co chcesz, ale wracaj.
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

ESP!! ESP!! Krzyczy tłum :P

Zablokowany