łatwiej pojechać po auto i przyjachać nim po babęDie for Emperor pisze:Eee tam... za babą by jechał... strata czasu...Skavenblight pisze:Romantyczne to by było, jakby za babą tak jechał

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
12? a myślałem że z 17-19 w porywach...Voodoo pisze:Wiesz ile taka amerykańska maszyna pali?Min 8 litrów (ma system Active Fuel Menagement) ale mając pod maską 400KM spalanie bedzie się wahać ok 12 litrów. Trzeba mieć kasę na utrzymanie takiej maszyny.
Tylko na rok?Skavenblight pisze:Dobra, ok, rozumiem tyle, że jest to w jakiś sposób ważne dla Ciebie.
Ale żeby jechać za tym na drugi koniec świata?
Wiesz co to epic win, młoda?Skavenblight pisze:To zależy, co dla kogo oznacza "tylko"
Ja się nie dałam nawet na Erasmusa wywalić
Ano, to jak razem, to zmienia postać rzeczyTomash pisze:Wiesz co to epic win, młoda?Skavenblight pisze:To zależy, co dla kogo oznacza "tylko"
Ja się nie dałam nawet na Erasmusa wywalić
Epic win jest wtedy, kiedy rozmawiasz o rocznej emigracji "po samochód" ze swoją lepszą połówką i oboje zaczynacie coraz realniej rozpracowywać wariant wspólnego wyjazdu![]()
(oboje się bronimy w tym samym czasie, w przybliżeniu przynajmniej)
No wiesz, generalnie lepsze warunki życia, nie ma chorych jazd jak w Polsce i takie tam. No i choćby to, że w rok sobie kupujesz swoją wymarzoną furę. Myślę, że większość ludzi by została.Tomash pisze:BTW, TomCio, jesteś kolejnym głosem który mówi "jak wyjedziesz to już nie wrócisz". Dlaczego?
A w usa takie są? Bo z ogólnej opinii tam są takie z grubymi dupamiTHE_END pisze:Bo USA wciąga- zwłaszcza jeśli lubisz wolność , dobre jedzenie , fajne laski ...
No i to właśnie to w juesej .ale u nas lejesz do baku i nie czujesz
Ja bym tam nie jechał, bo tam Superman mieszkaDie for Emperor pisze:No jeżeli już o wyjazdach rozmawiamy to ja jestem na etapie rozmyśleń czy aby nie opuścić już Eire i wyjechać na koniec świata czyli do kraju kangurów. Trochę mnie nurtują dwie rzeczy: 1.daaaaaleko to jest 2.jak tam nie dać się zeżreć wszelkiej maści jadowitym świństwom