Dziś poległem 0-20
Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Jeżeli bedą takie kwiatki jak w polskim booku od orków to kupujęPrzemek Bard.pl pisze:Nowy podręcznik do Ogrów w języku polskim ma premierę 21 stycznia, także obawiam się, że z dostępnością na dzień dzisiejszy może być problem
Keeper z mieczykiem, herald slaanesha siren song, herald khorna firestorm blade, armour 3+, herald tzeentcha bsb scroll master of sorcery, herald nurgla breatch weapon, 30 bloodow champion sztandard + d6 do szarży, 29 plagów fcb sztandar przeżuty woundów, 2x fiend slaanesha, 2x6 flamersow
Coś takiego. W sumie demony to armia którą znam najsłabiej...
Nie udało mi się zastosować do porad z Młotkowego
Coś takiego. W sumie demony to armia którą znam najsłabiej...
Nie udało mi się zastosować do porad z Młotkowego
Wisła Kraków.
Dokładnie tak miało być, tylko praktyka pokazała że jest inaczej niż w teorii 
Wisła Kraków.
Największy problem to bloody trzeba mocno boostować irony z ogrowego lora by dały im rade
Poza tym sztandar na letterach daje d6 tylko do pierwszej szarży więc zawsze można rzucić jakiego kota khornitą przed ryj 
Prawie wogóle nie przebiłem się z moją magią. A jak rzuciłem IF to wyparowało mi 3-4 ironów. Pecha miałem, ale to swoją drogą 
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
phi... ja miałem pelerynkę ze srajtaśmy utwardzanej cyjanopanem i przeszło na dmp 
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
jest to swoistego rodzaju pitka. Jeśli się nie zda inicjatywy dostaje się hita z siłą 7 d6 woundów. Jeśli się zda hita z siłą 3.