Jak zostać Generałem - pytania o HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - pytania o HE
Nie grałem jeszcze z nowymi WE, ale wolałbym się już doinformować. Te dodatkowe strzałki, które są do dokupienia u WE, to magiczne ataki? Czyli działa na nie sztandar botwd, ale już lion pelty nie? Dodatkowo, że są magiczne, to już SM nie mogą ich odbijać?
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.
Banner działa, bo strzałki są magiczne, pelty działają też, bo to nadal BS'owe strzelanie, ale ward mistrzow miecza juz niestety nie.
Fakt, az musialem sprawdzic jeszcze raz, kiedys byla dyskusja o magic missle i mi sie juz poje**o. Generalnie oprócz baneru jest średnio z tą ochronąAzurix pisze:Pelty nie działają, bo działają tylko na Non-magical Shooting
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
W poprzednim AB działało na każdy Shooting, a teraz tylko Non-Magical Shooting
Może to dlatego też, że White Lioni noszą podróbki obecnie, bo kiedyś Pelty były, a teraz chyba Cloaki, chociaż pewny nie jestem
Może to dlatego też, że White Lioni noszą podróbki obecnie, bo kiedyś Pelty były, a teraz chyba Cloaki, chociaż pewny nie jestem
Tak tak, ale to dlatego, że teraz okrywają się bardziej wyszukanymi jedwabiami, z wyszytymi wizerunkami smoka
chiński nie chiński, ale warda na 2+ daje
Czy na ewentualnych turniejach ze Specialami, Caradryan na feniksie, może zostać zastąpiony modelem z najnowszego boxa Anointed na feniksie?
Można w ogóle skądś tego pierwszego wziąć? Był wydany taki model?
Można w ogóle skądś tego pierwszego wziąć? Był wydany taki model?
A rzeczywiście! Dzięki:) Cały czas myślałem, że to Antek;P
To w takim razie skąd Antka wytrzasnąć?;P
To w takim razie skąd Antka wytrzasnąć?;P
ale jeden z nich to bound spell, możesz zatem.
wiesz, 4d6 wchodzi na 16+ wiec dla 2lvl maga to juz moze sie okazać problematyczne, szczegolnie, ze przy poznanskich ograniczeniach na 1200 mozna uzywac max. 4 kosci do rzucenia czaru
oni maja ASL - Always Strike Last !! nie masz rerolla, bijesz po inicjatywie...(zakrecilem troche )Krówka pisze:czy white lioni z majac wielkie bronie uderzaja zawsze jako pierwsi?
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2014, o 11:41 przez Lenczek, łącznie zmieniany 1 raz.