Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
QC a czemu mieliby dać 100% za karty? Grać nimi będziesz mógł cały czas.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Do tego dali mozliwosc spylenia kart z przygód.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Infernal Puppet
- Masakrator
No bójkóję się właśnie łotrzycą . Trochę gorzej, że przez ten jeden przedmiot zostałem zjechany z 35 do zera ( Neptulon którego akurat zamarzył przyzwać przeciwnikowi mój poległy pan śmierci dostał furię wichru i kruszyskałę . Po 20 obrażeń x2 prosto w ryj ). Ta broń jest chyba najgorszą kartą w grze .
lepiej tak niz w srodku gry
fajna ale roque op
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
kurde czyli 1/3 kart z mojego huntera wypadaGokish pisze:a tu macie najmocniejsze karty które wylecą i patrząc na nie to naprawdę power level naxa i gvg był wysoki
http://www.pcgamer.com/the-20-most-impo ... ffer_pcgfb
Strata kart z GvG az tak nie boli jak naxxramas
Mam quest ze musze obejrzeć win znajomego, mój nick w hearthstone to Galharen, kto akurat gra może mnie dodać do znajomych ??
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nathaniel22#2809, jakby ktoś chciał...
od kiedy?Ziemko pisze:Strata kart z GvG az tak nie boli jak naxxramas
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Qc
Spójrz na decki i zobacz których kart jest więcej granych. Tych z GvG czy z Naxa?
Spójrz na decki i zobacz których kart jest więcej granych. Tych z GvG czy z Naxa?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
od kiedy nie bedzie tych kart... z tym ktore sa wazniejsze sie zgadzam
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Nowy dodatek jak wyjdzie. Prawdopodobnie marzec/kwiecień.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
KK dzięki
-
- Oszukista
Wszyscy mówią o dodatku - tak w materiałach nazywano gvg i tgt. Nax, góra i liga od początku były określane jako przygody.
-
- Oszukista
Tak, dostaniesz karty, tyle że będą miały one jakieś 20% dotychczasowej użyteczności. Jeżeli dopiero zaczynasz to w trybie dzikim raczej sobie nie pohulasz, a w standardzie ich nie użyjesz.
Oczywiście - kiedyś możesz sobie odblokować latającą nekropolię, ale w tej chwili proponuję zbierać gold na nowy dodatek. Ew. Na wykupienie LOE - wydaje mi się atrakcyjniejszym wyborem niż black rock.
Oczywiście - kiedyś możesz sobie odblokować latającą nekropolię, ale w tej chwili proponuję zbierać gold na nowy dodatek. Ew. Na wykupienie LOE - wydaje mi się atrakcyjniejszym wyborem niż black rock.
LOE wygrywa chocby iloscia kart