Warszawa
Re: Warszawa
ktos gra w piatek, o 13-14?
EDIT: nieaktualne
EDIT: nieaktualne
Ostatnio zmieniony 6 lut 2014, o 07:17 przez olomir, łącznie zmieniany 1 raz.
Chętnie zagram w piątek od 10-11, Px lub Twierdza, ktoś reflektuje?
Format niedzielnego turnieju w Px.
Format niedzielnego turnieju w Px.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Witam,
Chciałbym zagrać w przyszłym tygodniu w poniedziałek lub piątek od 16:30 - 17:00. Najchętniej w Paradox lub Twierdzy Gier. Jestem zupełnie zielony w Warhammera (dosłownie i w przenośni mam armię O&G i do tej pory grałem dosłownie 2 razy). Tak wiec moim podstawowym celem jest nauka bitewniaków i dobra zabawa . Proszę o kontakt na maila psklodowski1@gazeta.pl lub na forum.
Pozdrawiam
Sklodo
Chciałbym zagrać w przyszłym tygodniu w poniedziałek lub piątek od 16:30 - 17:00. Najchętniej w Paradox lub Twierdzy Gier. Jestem zupełnie zielony w Warhammera (dosłownie i w przenośni mam armię O&G i do tej pory grałem dosłownie 2 razy). Tak wiec moim podstawowym celem jest nauka bitewniaków i dobra zabawa . Proszę o kontakt na maila psklodowski1@gazeta.pl lub na forum.
Pozdrawiam
Sklodo
- marcus_cheater
- Oszukista
Jest ktoś chętny na grę w pon., śr. lub piątek? Do 14-15 mam czas. Format dowolony, miejsce też, byle niedaleko od metra.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Loremaster
- Oszukista
Ktoś chętny na wtorek ? Czas i miejsce raczej dowolne
2400 ETC
2400 ETC
- Loremaster
- Oszukista
jutro 2400 ETC?
Rivendell, Cytadela, Paradox ?
Godzina raczej dowolna
Rivendell, Cytadela, Paradox ?
Godzina raczej dowolna
Zagram środa,czwartek, piątek Euro 2400 lub PKS 2600 w Paradoxie około 11. Kto chętny ?
edit: Już tylko środa i piątek zostały wolne.
edit2: Już tylko piątek pozostał wolny. Zapraszam.
edit3: Zapisy zakończone
edit: Już tylko środa i piątek zostały wolne.
edit2: Już tylko piątek pozostał wolny. Zapraszam.
edit3: Zapisy zakończone
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- marcus_cheater
- Oszukista
Piątek, paradox o 10. Format dowolny. Ktoś chętny?
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Podbijam. Jutro koło 10-11. Format i miejsce dowolne.
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane