A co do rozpy, to imo dobrym pomyslem byloby upchniecie 2 shrina, wieksza szansa na warda no i mozna bufowac 2 oddzialy.
A tak btw, to shrine moze buffowac sam siebie?
Moderator: JarekK
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
zapytaj wszystkich warspihxów, czołgów i małych oddziałów łuczników/horrorów które miały przyjemnośc od ołtarzy w moich ostatnich bitwach poumierać.Eldritch pisze:Tak, może, pytanie czy ma to sens.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?